100 евро на вечер е масовата цена за нощувка в Северна Гърция

Първата голяма вълна от нашенци, които ще атакуват Бяло море, се очаква по Великден.

Курортите имат страници във фейсбук на български език

Най-ниската цена е 30 евро на вечер

100 евро на вечер за нощувка в Северна Гърция през новия летен сезон, това е масовата цена на апартаменти или малки къщи, които съседите предлагат за отдих на нашенци. Цената включва нощувка за четири или шест души в луксозно обзаведена къща, студио или апартамент, телевизия, барбекю и гаражно място. За повече от 5-6 човека цените скачат на 200 до 250 евро на нощувка, но тук се предлага по-голям лукс и басейн в двора. Масово хората от Пиринско правят резервациите си в социалните мрежи.

Всеки курорт от Северна Гърция е направил страница във фейсбук, езикова бариера няма, защото са наети българи, които извършват поддръжка на страниците и правят резервациите. Засега никой не се е оплакал от фалшификати или ощетяване. Има и местни агенции, които предлагат почивки в курортите на Северна Гърция, чиято най-ниска цена е 30 евро на вечер, но при доста по-мизерни условия. И тази година нашенци масово избират Гърция за лятната си ваканция.

В момента на туристическия пазар в Пиринско навлиза и агресивна реклама на Албания. Предлагат се много добри оферти и пакети за лятна почивка. До 100 евро на вечер, но със блок маси за закуска и други екстри.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм