Редица нередности разкриха в пловдивски автошколи

Превозват пациенти от Добрич в Балчик

Министър Ангелкова: Очакваме 5% ръст на туристите за този летен сезон

Александър Вучич: Главните цели на Белград в Косово са укрепване на мира и стабилността

Задържаха 18-годишния младеж, предизвикал катастрофата с двама пострадали в Петрич

Възобновено е подаването на данни от Търговския регистър към средата за междурегистров обмен

Младежите на ПП АБВ се срещнаха с Красимир Вълчев с конкретни предложения за промени в сектора

РЗИ пусна „Какао бийч“ да работи

18 водолази издирваха второто момче край вълнолома във Варна

Иззеха хероин и амфетамин от младежи в Търговищко

Путин и Ердоган ще проведат отделна среща през септември в Техеран

Инвестициите в минната индустрия достигнаха 5,5 млрд. лв.

Сексът не е табу за преживелите инфаркт Облекчава болката, стимулира сърцето, ускорява зарастването на рани

Двоен ръст на жилищно строителство в Шуменско

Коли и камиони вървят по мост на 5 века Кадин мост в село Невестино е построен през далечната 1470 г.

100 000 лева от „Булмаркет“ за Хитрино

100 000 лв. дарява фирма „Булмаркет“ в подкрепа на пострадалите при жп. катастрофата в Хитрино. Средствата са жест на съпричастност на превозвача към нуждаещите се хора. Парите ще се разпределят от Обществения съвет към Общината. Има уверение, че след всяко заседание за разпределяне на тези средства ще се получава копие от решенията на съвета за размерите и лицата, за които те ще бъдат предназначени.

„Инициативата е с цел да може в най-кратки срокове да бъдат подпомогнати пострадалите и техните близки за покриване на неотложни разходи. Това е жест на съпричастност към тежката съдба на невинните хора след трагичния инцидент“, се казва в съобщение на Станко Станков, управител на фирмата превозвач от понеделник.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Това не е жест! Не се дръжте сякаш благоволявате! Вие носите отговорност!

  2. Не предприехте никакви мерки за безопасното преминаване на композицията през населеното място. Не откликнахте веднага на зова за помощ на пострадалите и сега белким ви простят „дарявате“ някакви си 100.000 лева и се хвалите с тях. А тези които загубиха живото си горейки като факли? Ами тези които ще останат инвалиди цял живот? Такова гьонсуратство не съм виждал. „Дарили“ били 100.000 лева…Няма да ви спасят от възмездие. Ако не на този свят то на другия. Тук можете да подкупите всички но отвъдния ви чака много страшен съд. Безочни гьонсурати…

  3. Разбира се, че е подигравка на самозабравили се робовладелци. Те, робите и туй не заслужават нали? Плюс, както се разбрахме, журналисти трябва да ни осведомяват за постъпленията на средства и разходите и заплащанията на пострадалите в Хитрино. До този момент се появиха едни 2.4 млн лв. събрани от население и бизнеси и тези 100 000 лв. Очакват се, а може и да са постъпили още средства. Това, което знаем е, че са загинали 7 човека, за които се било решило да се дават по 1000 или 7 хил. Ранени били 29 човек по 500 лв на човек = 14.500 лв. До този момент знаем, за разходи от 21. 500 лв. Какво още ще се плаща и колко ще струва. Пълна прознрачност и инфо. Всяла стотинка трябва да отиде за пострадалите. На загиналите и ранените, (според досегашните постъпления), е задължително да се дават мн повече пари. Не пипайте от парите на нуждаещите се и не им завиждайте, ако получат много повече от оповестеното.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.