Трети сме в ЕС по пренаселени квартири Това е основа за сериозно развитие на пазара през следващите години, смятат брокери

Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка в столицата

Армията иска оферти за нови кораби Седем държави се включват в търга

Памела Андерсън се обиди на премиер

Университетската болница в Стара Загора остана без парно

Този протест отдавна не е на майките Той е на една болна жена, която продаде душата си, бог знае на кого, написа една от лидерките на протеста

Шофьор разби с юмрук прозореца на кола след спор за предимство

Могат ли да ме уволнят дисциплинарно от разстояние?

400 лв. осигурителен доход за фермерите Пчеларите се обявиха против вдигането на прага до 560 лв.

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 20 ноември 2018

Волен Сидеров: Нямам амбиция за постове в изпълнителната власт

Москва пусна кадри от полет на новия Су-57 над Сирия (ВИДЕО)

Влак дерайлира край Симитли, ранен е машинистът Други трима са с леки наранявания

Борисов води бизнесмени в Мароко Премиерът получи покана от крал Мохамед VI през септември

Софийският районен съд е потвърдил наложената от Сметната палата глоба от 1000 лв. за Лозан Панов

15 години Консултантска къща „Велинов и партньори“

valinov_2С бляскаво тържество една от водещите консултантски къщи в страната „Велинов и партньори“ отбеляза своя петнадесетгодишен юбилей в Националната художествена галерия сред приятели и лоялни клиенти. Вечерта, на 30 ноември, Асен Велинов и Светослав Герджиков посрещаха своите гости в балната зала на бившия дворец. За професионализма и постигнатото лидерство в правните среди всеки от екипа заслужено получи благодарностите на своите дългогодишни клиенти в специално изготвено видео. Интересно и много атрактивно беше краткото филмче, в което всеки член от екипа сподели с няколко думи кои са били най-запомнящите се в годините моменти, както и защо „Велинов и партньори“ е правилният избор за тяхната реализация като юристи.

„В началото започнахме двамата със Светльо – започна своето поздравително слово адв. Асен Велинов. – Спомням си момента, когато мислихме как да се казва нашата кантора: и след дълги разсъждения в различни посоки – познавате ни, казусът следва да е разгледан от всички страни – решихме кантората да носи името на по-известния от нас (смее се). И така – имахме име, но не и нещо, с което да се различаваме от всички останали кантори. В този момент влезе клиент, на когото предоставихме освен поредната юридическа консултация и много съвети, свързани с бизнеса му. Тогава и двамата почти едновременно решихме, че всъщност ние сме консултанти на клиентите си, а не само техни адвокати. И така се роди Консултантска къща „Велинов и партньори“.

velinov_1Важна част от събитието беше благотворителната кампания за събиране на средства и подпомагане на сдружение „Autism TODAY – Аутизъм ДНЕС“. В началото на вечерта всеки от гостите получи възможност да дари средства за кампанията, а след преброяването на сумата събитието на „Велинов и партньори“ успя да подпомогне сдружението със сумата от 5710 лв. Своята благодарност изрази Владислава Цолова – председател на Фондация „Стъпка за невидимите деца на България“ и сдружение „Аутизъм днес“ – създадени от родители и приятели на деца с аутизъм, специалисти и публични личности.

Мисията на сдружението е информираност на обществото, законодателни промени и създаване на професионално общество в България за висококвалифицирана работа с деца от аутистичния спектър. Каузата на сдружението е кауза, която Консултантска къща „Велинов и партньори“ подкрепя от много време.

„Сега искам тук пред вас специално да благодаря на целия ни екип, защото това, което сме постигнали през годините се дължи на усилията на всеки един юрист или адвокат, който работи заедно с нас“ – обърна се Светослав Герджиков към членовете на Консултантска къща Велинов и партньори.

Компанията е сред образците за силен и мотивиран екип, а в кантората цари атмосфера на странно съчетание на приятелство и респект. Вратите са отворени за нови, знаещи и мотивирани хора. Основното, което партньорите търсят у кандидатите, е да мислят, да оглеждат казусите от всички посоки, да се поставят на мястото на насрещната страна и да предвиждат ходовете ѝ. Важно качество, което е задължително да притежават членовете на екипа, е отговорност към поставените задачи и амбиция за развитие както в професионален, така и в личен план.

Тържествената вечер завърши с участието на Еделина Кънева – солистка на Музикалния театър в София, която изпя Happy Birthday, прекосявайки залата и аплодирайки екипа. Всеки гост получи подарък бутилка вино на Georgievi Bros и специално създаден за празника вестник, съдържащ интересни факти за екипа на консултантската къща.

Консултантска къща „Велинов и партньори“ фокусира стратегическата си работа с клиенти – юридически лице, и тяхното текущо консултиране. Това е много по-изгодно за клиента и по-практично. Работейки в предварително начертани линии, юристите предотвратяват проблемите, които могат да се появят в хода на дейността на компанията клиент. Затова и сред основните послания на кантората е, че най-важната функция на консултанта юрист е да подготви договора така, че в най-пълна степен да описва идеята на страните, но в същото време, ако се стигне до неизпълнение и съдебни производства, интересите на клиента да са защитени в максимална степен.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.