„Левски“ сгази австрийци с 3:0

Германските социалдемократи гласуваха за преговори за коалиция с Меркел

Ергодан заяви, че операцията в Африн ще бъде завършена в много кратки срокове

Памела Андерсън асистира на известен илюзионист

Ким Кардашиян пак се разголи

Видимостта на магистрала „Тракия“ е намалена поради мъгла АПИ съветва шофьорите да карат внимателно

Не вършим нищо незаконно, твърдят създатели на криптовалута

Кметове договориха методика за финансиране на общинските болници

Лозан Панов се е поставил над закона, като не е подал имуществена декларация пред Сметната палата

Бабинден бе отбелязан на площада в Несебър

Антон Недялков: Бях пред край на кариерата

Дейвид Джеймс ексклузивно пред „Труд“: Берба е елегантен и нестандартен

Пиян шофьор на руски тир ударил полицай с щанга по главата След като си купил още алкохол за из път, криволичил и се удрял в мантинелите

ВМРО: Гърци, не сте съвсем прави за Македония!

БСП внася сигнали в прокуратурата срещу кметове от ГЕРБ и Цветан Цветанов Управляващите отрекоха с документ, че всички препоръки на ДАНС за митниците са били изпълнени

15 години Консултантска къща „Велинов и партньори“

valinov_2С бляскаво тържество една от водещите консултантски къщи в страната „Велинов и партньори“ отбеляза своя петнадесетгодишен юбилей в Националната художествена галерия сред приятели и лоялни клиенти. Вечерта, на 30 ноември, Асен Велинов и Светослав Герджиков посрещаха своите гости в балната зала на бившия дворец. За професионализма и постигнатото лидерство в правните среди всеки от екипа заслужено получи благодарностите на своите дългогодишни клиенти в специално изготвено видео. Интересно и много атрактивно беше краткото филмче, в което всеки член от екипа сподели с няколко думи кои са били най-запомнящите се в годините моменти, както и защо „Велинов и партньори“ е правилният избор за тяхната реализация като юристи.

„В началото започнахме двамата със Светльо – започна своето поздравително слово адв. Асен Велинов. – Спомням си момента, когато мислихме как да се казва нашата кантора: и след дълги разсъждения в различни посоки – познавате ни, казусът следва да е разгледан от всички страни – решихме кантората да носи името на по-известния от нас (смее се). И така – имахме име, но не и нещо, с което да се различаваме от всички останали кантори. В този момент влезе клиент, на когото предоставихме освен поредната юридическа консултация и много съвети, свързани с бизнеса му. Тогава и двамата почти едновременно решихме, че всъщност ние сме консултанти на клиентите си, а не само техни адвокати. И така се роди Консултантска къща „Велинов и партньори“.

velinov_1Важна част от събитието беше благотворителната кампания за събиране на средства и подпомагане на сдружение „Autism TODAY – Аутизъм ДНЕС“. В началото на вечерта всеки от гостите получи възможност да дари средства за кампанията, а след преброяването на сумата събитието на „Велинов и партньори“ успя да подпомогне сдружението със сумата от 5710 лв. Своята благодарност изрази Владислава Цолова – председател на Фондация „Стъпка за невидимите деца на България“ и сдружение „Аутизъм днес“ – създадени от родители и приятели на деца с аутизъм, специалисти и публични личности.

Мисията на сдружението е информираност на обществото, законодателни промени и създаване на професионално общество в България за висококвалифицирана работа с деца от аутистичния спектър. Каузата на сдружението е кауза, която Консултантска къща „Велинов и партньори“ подкрепя от много време.

„Сега искам тук пред вас специално да благодаря на целия ни екип, защото това, което сме постигнали през годините се дължи на усилията на всеки един юрист или адвокат, който работи заедно с нас“ – обърна се Светослав Герджиков към членовете на Консултантска къща Велинов и партньори.

Компанията е сред образците за силен и мотивиран екип, а в кантората цари атмосфера на странно съчетание на приятелство и респект. Вратите са отворени за нови, знаещи и мотивирани хора. Основното, което партньорите търсят у кандидатите, е да мислят, да оглеждат казусите от всички посоки, да се поставят на мястото на насрещната страна и да предвиждат ходовете ѝ. Важно качество, което е задължително да притежават членовете на екипа, е отговорност към поставените задачи и амбиция за развитие както в професионален, така и в личен план.

Тържествената вечер завърши с участието на Еделина Кънева – солистка на Музикалния театър в София, която изпя Happy Birthday, прекосявайки залата и аплодирайки екипа. Всеки гост получи подарък бутилка вино на Georgievi Bros и специално създаден за празника вестник, съдържащ интересни факти за екипа на консултантската къща.

Консултантска къща „Велинов и партньори“ фокусира стратегическата си работа с клиенти – юридически лице, и тяхното текущо консултиране. Това е много по-изгодно за клиента и по-практично. Работейки в предварително начертани линии, юристите предотвратяват проблемите, които могат да се появят в хода на дейността на компанията клиент. Затова и сред основните послания на кантората е, че най-важната функция на консултанта юрист е да подготви договора така, че в най-пълна степен да описва идеята на страните, но в същото време, ако се стигне до неизпълнение и съдебни производства, интересите на клиента да са защитени в максимална степен.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.