На 30 март 2020 да почерпят

Водолеите да не харчат излишно, а Козирозите да не бързат с решенията – Дневният хороскоп на Алена

Бум на хемороиди от заседяване и ояждане

Построяването на Пентагона е свързано с числото на дявола Конспиратори смятат, че петоъгълната постройка е само видимата част на додекаедър, скрит под земята

Универсалният базов доход е осъществим

Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

17-годишната Били Айлиш чупи рекорди Изпълнява алтернативен поп със зловещи текстове

Обложката на дебютния албум на Били Айлиш.

Сама пише песните си

Нова поп сензация изгря на музикалната сцена през последните дни. 17-годишната Били Айлиш счупи рекорди в някои от най-големите страни в света като САЩ, Великобритания, Австралия и Германия с дебютния си албум When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (“Къде отиваме, когато заспим”).

Младата певица е уникален по рода си случай, тъй като успехът й се дължи изцяло на слушания в интернет. Преди появата на диска тя не е имала хит, който да звучи по радиата. Стилът, в който се изявява Айлиш е “тъмен”, алтернативен поп със “зловещи” елементи. Дискът тя създава сама в дома си, само с помощта на брат си. Но именно това я отличава от “връстниците” й, което се харесва изключително много на интернет потребителите.

Певицата разказва, че по време на записите на албума е преживяла поредица от повтарящи се нощни кошмари – видения (някои истински, други въображаеми) за отвличания, училищни стрелби и Лос Анджелис в пламъци.

Още преди премиерата на албума “Къде отиваме, когато заспим” песните й са стриймвани милиони пъти. Тя постига това благодарение на въображението си, което е енигматично и отворено, и музиката си, която се люлее между трап поп и сладък баладичен шепот, обвити в “болка”. Критиците коментират, че нейният отказ да се приспособи я прави глас на младото поколение, което иска преди всичко автентичност. “Не ме интересува какво не харесвате в мен”, споделя тя. “Пука ми за това, което искам да кажа”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.