2 лева на час за синя зона в Слънчев бряг

Започва летният режим в курорта

Започва летния режим в курорта Слънчев бряг.  9 КПП- та ще работят на входовете и изходи на комплекса, а паркирането в синята зона ще е 2 лева на час. Тази година паркоместата са увеличени на 1 100, със 100 нов. Синята зона ще заработи от началото на юни. Както всяка година продължават дейностите по поддръжка и озеленяване на градинки и зелени площи, дезинфекция и пръскане срещу комари и насекоми.

„Въпреки кризата в сектора, „Слънчев бряг“ АД се старае да обезпечи по най-добрия възможен начин успешното провеждане на летен туристически сезон 2021 г. в най-големия курортен комплекс в България“, коментира Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството.

Започна и масова ваксинация на персонала, срещу COVID 19. Осигурен е зелен коридор и всички одобрени ваксини са налични. Осигурена е възможност за мобилни екипи за ваксинация, които да посещават хотели и други обекти при заявка в РЗИ Бургас, както и възможност за ваксинация на чужденци, наети в туристическия бранш, само срещу представяне на документ за самоличност, съобщават от ръководството на АД- то.

„Над 80 хотела в Слънчев бряг до момента са заявили желание и изготвили списъци на персонал за ваксинация. Вече има и няколко хотели, членове на Сдружението, които са ваксинирани на 100%, както мениджърски екип, така и заетите служители на всички нива“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на Съюз на собствениците „Слънчев бряг“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони