25 заразени при Стойчо Младенов

Коронавирусът пламна със страшна сила в "Кайсар" - клуба, където треньор е Стойчо Младенов. Българският наставник разкри за 25 положителни теста при "пустинните лисици" и техния сателит "Байконур".
"Десет играчи на "Кайсар" са болни от коронавирус - каза Младенов пред сайта "Sports.kz". - Ако добавим и тези от сателитния ни отбор, стават 25. Аз и хората от моя щаб, както и българският нападател Александър Колев, дадохме отрицателни проби. Така беше и по време на престоя ни в родината миналата седмица."
Младенов призна, че няма представа какво ще се случи с двубоя срещу "Тараз" в сряда. С него "Кайсар" трябва да поднови първенството след пандемията. "Чакаме решения - обясни треньор №1 на Казахстан за 2019 година. - Отменихме тренировките."
В момента "Кайсар" не може да събере 11 футболисти за мач срещу "Тараз". Но и по всяка вероятност федерацията ще отмени не само този двубой на "пустинните лисици". Младенов, помощниците му Анатоли Нанков и Тодор Янчев, както и д-р Иван Дойчев са под домашна карантина.
Преди първенството да спре, "Кайсар" спечели и двата си мача.

Коментари

Задължително поле