3 съвета за отслабване от диетолога на звездите Кели Левек

Диетоложката Кели Левек, работила с едни от най-популярните лица в Холивуд като Джесика Алба и Моли Симс, разкрива своите 3 най-добри съвета за загуба на тегло.

№1 Качествен сън. Според Кели сънят е от огромно значение затова как функционира организма и дори какво количество храна се приема през деня. Когато човек не се е наспал, шансът да посегне към вредни храни, които да му дадат енергия и настроение, е много по-голям. За да може метаболизмът да работи добре и да изгаря бързо приетата храна, организмът има нужда от пълноценна почивка.

№2 Смути всеки ден. Най-бързият и лесен начин тялото да получи всичко необходимо - протеин, фибри, полезни мазнини и зеленолистни - е чрез смутито. Кели съветва всеки, желаещ да отслабне, да приема по 1 смути на ден, което освен, че засища глада, контролира и кръвната захар, която когато не е в норма, обикновено е главният "виновник" за преяждането с вредни храни.

№3 Полезни мазнини. Много хора се страхуват от мазнините, но когато те са полезни - под формата на авокадо, зехтин и ядки - могат да направят чудеса с фигурата. Редовната им консумация засища организма за дълго време и паралелно с това помага в грижата за кожата и косата.

Коментари

Задължително поле