300 българи викат за „Милан“ в Разград

Около 300 привърженици на „Милан“ от България ще подкрепят „росонерите“ в Разград за двубоя с „Лудогорец“ от 1/16-финалите в Лига Европа. Това разкриха от родния фен клуб на италианския гранд. Интересът е голям, а запитванията – стотици. За целта е организиран транспорт, който ще тръгне в деня на мача (15 февруари) от София. Очаква се на „Лудогорец Арена“ тимът на Дженаро Гатузо да бъде подкрепян и от фенове от други наши градове, както и от Румъния и Македония.

„Така бе и през есента, когато отборът игра с „Университатя“ (Крайова)“ в предварителните кръгове на турнира.

Привърженици на „Милан“ от Италия ще имат възможността да пътуват с отбора. Това ще стане на 14-ти февруари.

„Свети Валентин в „червено-черно“ - се казва в съобщение на клуба. - Отпътуването в този ден дава възможност за невероятен празник. Не пропускайте шанса да бъдете заедно с играчите на път за България.“

Всички фенове на гостите ще бъдат настанявани в Сектор „А“, тъй като трибуната за гости е в ремонт. Не е изключено обаче да има такива и на трибуна „Моци“.

В Разград бяха пуснати в продажба последните пропуски за двубоя. Те са едва 30, но на цена от по 500 лева. Причината е, че става въпрос за ВИП билети.

През миналия сезон ръководството на „орлите“ забрани внасянето на артикули на „Арсенал“ в секторите, предназначени за българи, за мача от Шампионската лига в София.

Коментари

Задължително поле