Любимите рецепти на Марина Цветанова Мисис България 2019 оцелява в модния свят с много труд и перфектна организация

Отново горят отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Още една жертва на коронавируса у нас

Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

342 са свободните места в профилираните паралелки в Търновско след ІІІ класиране

342 са свободните места в профилираните паралелки в област Велико Търново след трето класиране, съобщават от Регионалното управление на образованието. Под угроза са цели паралелки, след като в тях не са попълнени над 10 бройки.

12 места не са заети в профил „Селски туризъм” ПГАТ в Павликени; 15 – в „Икономическа информатика” на Държавната търговска гимназия в Свищов. Там се търсят 10 ученици и за профил „Бизнес администрация”.

В паралелката по немски език на свищовското СУ „Николай Катранов” са свободни 15 места. 12 желаещи се търсят за профил „Лозаровинарство” в СУ „Климент Охридски” в Сухиндол.

Цели 17 са непопълнените бройки в ХГ „Св.св. Кирил и Методий” в Старата столица в профил „Хуманитарни науки”. 16 ученици не достигат за специалността „Ремонт на летателни апарати” в ПТГ „Васил Левски” в Горна Оряховица, а 19 – в профил „Работници в заведения за хранене” в ОУ „П.Р.Славейков” в Джулюница.

Свободни места има и в Езиковата гимназия във Велико Търново за профилите „Френски език с английски език” и „Немски език с испански език”. 15 души пък не достигат за специалността „Компютърна техника и технологии” в ПГЕ „А.С.Попов” в областния град.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.