Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

ООН ще изпрати експерти, които да анализират атаките над рафинериите в Саудитска Арабия

40 лв. е средната сметка за ток в Североизточна България

39,97 лева е средната сметка за ток в Североизточна България за април, показват данните на „Енерго-Про“. Дружеството е готово с първите фактури, включващи новите цени на електроенергията.

Заради поскъпването на тока от 7 април, в новите сметки ще бъдат включени два периода – за консумирана електроенергия до 6 април 2017 г. включително – фактурирана по старите цени и от 7 април 2017 година – по новите.

„Енерго-Про“ напомня, че дава възможност на своите клиенти да направят самоотчет на показанията си при влизането в сила на новите цени. Фактурирането при клиентите, които не са подали данни, е съгласно регламентирания начин – пропорционално разделяне на отчетените количества на дните преди и след промяна на цената. В зависимост от периода на отчитане, фактурите съдържат различен брой дни по старата и новата цена.

Информация за индивидуалните сметки е достъпна в секция „Проверка на сметка“ в интернет страницата на компанията на адрес https://www.energo-pro.bg/.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.