42-годишен охранител издъхна след сбиване пред пловдивско заведение

42-годишен охранител почина, след сбиване снощи в Капана, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив, цитирани от Дарик. Сигналът за инцидента е подаден на спешния телефон 112 към 03:10 часа.

На място е изпратен патрул на Четвърто районно. Когато пристигнали на място, полицаите установили, че двама клиенти на заведението са се скарали с двама частни охранители. Според запознати те са от охранителната фирма ДАИКС.

По време на кавгата, единият от клиентите ударил единия от охранителите. В това време на другия гард му прилошало и паднал на земята. Веднага е бил извикан екип на Спешна помощ.

По пътя за болницата обаче, служителят на охранителната фирма е починал. По случая са образувани две досъдебни производства. Едното е за настъпилата смърт на охранителя, а другото - за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Арестуван е 22-годишен младеж, който е участвал в сбиването. Той е отведен в ареста на Четвърто РУ.

Междувременно стана ясно, че починалият охранител е 42-годишният Иван Гунев. След трагичнната новина десетки съболезнования са публикувани в профила на гарда във Фейсбук.

Коментари

Задължително поле