80-годишният Том Джоунс: Взимам виагра, в леглото всичко е наред

80-годишният легендарен изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и не среща никакви проблеми в сексуалния си живот. 

Хитовията изпълнител от Уелс даде интервю за подкаста на комика Марк Марон. В отговор на въпрос за интимния си живот певецът каза: "Засега всичко е наред. Винаги има виагра. Нормално е да си помагаме тук-там. Няма нищо срамно в това, когато си на 80 години. Трябва да правим това, което е нужно".

На въпрос за невероятния си младежки глас, който остава непроменен с възрастта, Джоунс отговори: "Странно е да съм на 80, а гласът ми все още да е като на тридесетгодишен, това е голямо нещо, защото по-възрастните певци губят контрол върху гласа си".

Преди дни в друго интервю Джоунс сподели, че преди няколко години много се ядосал на лекаря си, който го посъветвал на тази възраст да прекрати концертната си дейност и сценичните си участия. Джоунс имал инфекция, която била излекувана с антибиотици.

"Тогава лекарят ми каза: Ти си на 78 години, не трябва да тичаш по сцената, нали?!" Джоунс сподели, че и тогава , и сега се чувства прекрасно. "Не бива да забавяш темпото, това убива", убеден е музикантът.

Сър Том Джоунс е роден през 1940 г. Изпълнява в най-различни стилове музика – поп, рок, ритъм енд блус, кънтри, денс, техно, соул и госпел. Известни негови песни са „It’s Not Unusual“, „Delilah“, „She’s a Lady“, „Sex Bomb“ и много други. Посветен е в рицарство от кралица Елизабет II за цялостен принос към британската музика през 1999 г.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица