Тръмп: Престъпници и наркомани са завладели САЩ поради имиграционната политика на Байдън

Престъпници и наркомани са завладели Съединените щати поради имиграционната политика на администрацията на президента Джо Байдън. Това мнение изрази бившият американски лидер Доналд Тръмп.

„Страната ни е залята от престъпници, убийци и наркомани. Всички те преминават през ужасната отворена граница на Джо Байдън. Никога не е имало граница като тази никъде по света. Това е катастрофа“, каза Тръмп във видео съобщение, публикувано на 28 февруари на неговата страница Truth Social.

Той обеща да проведе най-голямата операция по депортиране в американската история, за да изведе "нелегални и убийци", които бяха вкарани в Съединените щати поради лошо охранявана граница.

По-рано Тръмп обеща незабавно да затвори границата на страната, ако спечели президентските избори през ноември.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. На 25 април 2023 г. демократът Байдън обяви, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високата държавна длъжност. Тръмп обяви влизането си в предизборната кампания през ноември 2022 г. Тръмп води Байдън по популярност с около два процента в национални социологически проучвания, според The Hill.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка