ADOR е най-добрият ресторант за 2024 според читателите на кулинарно списание

Автор: Труд news

Изисканата кухня на ресторанта обра овациите на публиката на престижен конкурс

 Ресторант ADOR, емблематичният ресторант на петзвездния InterContinental Sofia, беше удостоен с наградата на читателите на гурме списанието „Бакхус“ на тазгодишната церемония „Ресторант на годината“. Отличието бе връчено на 27 март 2025г., на бляскаво събитие, което отбеляза върховите постижения в родната гастрономия под мотото „Звездни готвачи под звездите на София“.

Престижният конкурс събра на едно място най-изявените кулинарни таланти от България и Европа, като награди най-добрите в бранша за 2024 г. ADOR триумфира в най-конкурентната категория „Ресторант на читателите“, след като бе избран за победител сред над 50 топ ресторанта. С впечатляваща преднина в гласуването, ресторантът спечели сърцата на публиката със своята изтънчена авторска кухня и безупречно обслужване. 

Наградата беше връчена на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“, и Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia. „За нас това признание означава много – то е доказателство, че страстта и усилията, които влагаме всеки ден, достигат до сърцата на нашите гости. За нас е чест да бъдем част от техните специални моменти и да продължаваме да ги изненадваме с нови вкусове и кулинарни вдъхновения“, сподели Виолета Милушева при получаването на наградата. „Тази победа е не просто отличие, а свидетелство за отдадеността на нашия екип към кулинарното съвършенство и незабравимите моменти, които създаваме за всеки посетител.“, допълни тя.

Най-четени