Алекс Колев: Сбъднах детската си мечта (ВИДЕО)

Новото попълнение на „Левски“ Алекс Колев даде първото си интервю като играч на „сините“ минути след като подписа договора си с клуба. Той сподели, че е сбъднал детската си мечта да носи екипа на първия тим. „Доста съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо. Доста съм щастлив и се надявам да имаме много успехи“, започна Алекс Колев.

„Доста носталгично ми е като минавам през изкуствения терен на „Герена“ – там, където съм започнал да играя футбол. Всичко започна от тук, надявам се и тук да завърши. През годините съм присъствал на доста мачове на „Левски“, дори и в чужбина като бях съм се връщал да гледам, например финала за Купата. Изпълних си детската мечта да играя за първия тим на „Левски“. От моя гледна точка каза „Да“ бързо и изобщо не съм мислил над предложението на „Левски“. Станислав Генчев е млад, амбициозен треньор, който показа добри резултати не само в „Крумовград“, а и в другите си отбори. Ако играе със схемата в „Крумовград“ съм запознат с изискванията, но тук е друг отбор, обстановка, така че всичко е различно. Най-важно е да има добър колектив и обстановка“, продължи голмайстор номер 1 на Първа лига за сезон 2023/2024.

„С българите в отбора се познавам всичките. Чужденците ги познавам от сблъсъците на терена помежду ни. Бил съм на доста мачове на „Левски“, знам какво представлява публиката на клуба. Обстановката е неописуема тук. Амбициозен съм, но не искам да си слагам бариери колко гола ще вкарам. От работа не се плаша, така че няма да видите щадене от мен никога. На „сините“ фенове искам да кажа да вярват и да обичат отбора, както са го правили винаги през годините. Ще бъде най-важно всички фенове да са обединени и да подкрепят тима в добрите и лошите моменти. Надявам се да бъдат само добри“, завърши нападателят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ