Аслъ Енвер се раздели с гаджето си

Аслъ Енвер, която в момента гледаме като Сюрея в турския сериал "Завинаги" по bTV, отново се раздели с гаджето си - известният турски певец и актьор Мурат Боз и този път май окончателно. Тази новина е бомбата, която гръмна в пресата в южната ни съседка. Твърди се,че красивата актриса е напуснала къщата на Мурат Боз още преди месец.

Докато се очакваше новина за сватбата им, сега дойде вестта за раздялата на арт двойката, а откакто са заедно, това се случва за трети път.

Според твърденията,Аслъ Енвер изнесла всичките си вещи от къщата на певеца. По този повод Мурат Боз сподели пред свои близки: "Опитахме отново,но нищо не се получи.Сложихме край на това", а Аслъ Енвер се отдала изцяло на работата си - в момента тя участва в новата поредица „Вавилон“ .

Медиите в Турция продължават да гадаят какви са точно причините за раздялата на звездната двойка. Едни предполагат,че Аслъ е очаквала, че след края на сериала "Завинаги" /"Истанбулска булта", със снимките на който бе плътно ангажирана, Мурат ще й предложи брак, но това не се случило.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"