Барабанистът на Aerosmith съди колегите си от бандата

Барабанистът на Aerosmith Джоуи Крамър даде на съд музикантите от състава за това, че несправедливо са го изключили от бандата преди шоуто за наградите "Грами".

В съдебния си иск Крамър изтъква, че през 2019 година е получил незначителна травма. Заради нея той временно бил преустановил репетициите и концертните си изяви с групата. През есента на миналата година той отново бил готов да се присъедини към бандата, но му било отказано. Според ищеца това противоречало на условията на подписания от него договор, пише БТА, цитирайки списание Rolling Stone.

Заради случилото се Крамър няма да може да участва на гастрола на Aerosmith на церемонията по раздаването на наградите "Грами" на 27 януари. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, посветено на състава. Барабанистът обясни, че се съди с групата не за пари, а заради лишаването от възможността да присъства на тези гастроли.

Представител на Aerosmith коментира обвиненията на Крамър с обстоятелството, че барабанистът не можел да се присъедини към групата заради неговото "емоционално и физическо състояние".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"