Близките на убития културист Николай Димов: На Анита Мейзер са й малко 3 години затвор!

Близките на убития културист Николай Димов намират, че за съпругата му Анита Мейзер 3 години затвор не стигат.

„Според мен това не е убийство по непредпазливост“, заяви пред журналисти сестрата на жертвата - Милена Димова. Тя обясни: „Запознах се с материалите по досъдебното производство, видях снимките на убития ми брат, прочетох съдебномедицинската експертиза и считам, че убийството е умишлено.“ Адвокатите на опечаленото семейство ще обжалват присъдата в законния срок.Според обвинителния акт смъртта на културиста е настъпила при предприет от него експеримент за демонстрация на сила, който трябвало да бъде сниман от Анита.

„Анита Желева твърди, че брат ми е имал сключен договор с работодатели от Панама и Колумбия, но към момента ние не сме запознати с такъв договор, в който да е изяснено какъв точно експеримент е трябвало да бъде направен и за каква сума“, посочи Димова. Според нея той „не би се съгласил да направи такъв нетрадиционен експеримент, защото е професионален спортист и е ходил по състезания“.

Адвокатът на опечалената фамилия Иван Томов обяви, че Николай Димов има необясними засега травми по главата, а обясненията на Анита са неадекватни. „Обвиняемата посочва, че е тръгнала да заснема с нейния телефон Николай, оставила го и докато той се души със свинските опашки на врата си, отишла в спалнята да вземе неговия телефон, след това виждала как се души, докато включва неговия телефон, за да го заснеме, а после се отказала и отишла да напазарува, докато Димов се е душал“, каза Томов.

„Искам справедлива присъда за убийството на брат ми. Не вярвам на тази жена, тя е човек с много лица“, заяви сестрата в траур. Тя сподели, че Анита е държала в тайна произхода си.

„Сега разбрахме, че е родена в с. Пет могили, по акт за раждане е Айше, после си сменя  името на Анита Желева, сключва брак в Америка и става Анита Мейзер. Тя постоянно играе роли и живее живот, изпълнен с лъжи“, заяви Димова.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"