Делян Пеевски дари защитни облекла, шлемове и маски на болниците в Петрич и Сандански

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла, шлемове и маски от най-висок клас на болниците в Петрич и Сандански, съобщи Pirin Press. Дарението беше предоставено от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент тъй кто има заразен един лекар от болницата в Сандански и трима в Петрич. Благодаря от сърце на г-н Пеевски от свое и от името на всички медицински лица”, благодари д-р Илия Тонев.

На церемонията присъстваха и общинския координатор ДПС за община Сандански – Аспарух Костадинов и координатор ДПС за община Петрич Атушка Маркова.

”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, заяви и Радослав Ревански.

Писмото на "Интръст" ЕАД на Делян Пеевски, което спаси гората край с. Црънча

Главната сестра на болница в Петрич и зам.-кмета Борислав Коларов приеха с благодарност даренията в болницата а от своя страна на срещата в кабинет на кмета Бръчков, той благодари на г-н Пеевски и екипа от името на всички граждани на общината.

Даренията на депутата вече надхвърлят 5 млн.лв само за България.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"