Джей Ло стяга луда италианска сватба

Латино дивата и бившият бейзболист отлагат голямото събитие за след карантината

Сватбата на латино дивата Дженифър Лопес и бившият безболист Алекс Родригес е отложена за неопределено време, но двойката споделя, че ще се венчаят веднага след края на извънредното положение. Джей Ло беше планирала разточителна италианска сватба за това лято, но поради обстоятелствата, които предизвика COVID-19, се наложи да изчакат.

За списание Us Weekly те споделят, че церемонията вече е организирана и всичко е платено. „Дженифър иска да се омъжи за партньора си и да увековечат любовта си пред семействата и роднините си“, се казва в изданието. Певицата споделя, че не могат да кажат със сигурност кога ще се осъществи церемонията, тъй като не зависи от тях самите. В момента си стоят вкъщи и чакат бурята да отмине.

Лопес е споделяла много пъти, че не бърза да се омъжва за сегашния си приятел. Двамата се сгодиха през март месец миналата година. Тя разказа пред Опра в края на февруари, че връзката им е най-важна: „Ако ще бъдем заедно до края на дните си, защо да бързаме? Ако наистина искаме да създадем нещо, което не сме имали или не сме усетили че имаме, да сме съпруг и съпруга и да изградим семейство, трябва да го покажем на децата си.”

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"