Дъщерята на Дарина Павлова позира чисто гола (СНИМКА)

Дъщерята на Дарина Павлова и покойния Илия Павлов засне специална фотосесия, за която разсъблече не само тялото, но и душата си. Още в ранна тийнейджърска възраст Паола установява, че е страда хронично доброкачествено заболяване на яйчниците - ендометриоза, с което продължава да се бори и до днес, без да губи присъствие на духа.

След като разбира за болестта, вместо да се отдаде на отчаянието, както много хора на нейно място биха направили, тя не губи вяра. Нещо повече, след време основава асоциация, подкрепяща жените в нейното положение. Именно за тази кауза тя застана без дрехи пред фотографския обектив, смело споделяйки изображението в Инстаграм страницата на "GAIAcollective".

На кадъра брюнетката е седнала на странично на плетен стол, кръстосвайки крака един върху друг, и е подпряла брадичка на ръката си.

В публикацията си тя пише, че дълги години е стояла в сянката на дружеството, но е решила, че е дошъл моментът, в който иска да я напусне и да сподели какво означава то за нея. По думите ѝ всичко започнало само с две момичета, но тяхната позитивна нагласа и дело успели да привлекат подкрепата на още много жени.

Паола, която отдавна живее в Америка, е на мнение, че медитацията и положителните мисли са в състояние да допринесат за лечението на болестта. Самата тя е инструктор по йога, към която се насочва по идея на майка ѝ, след като спира да се занимава с танци. И макар Дарина да губи интерес след първото посещение, случаят с дъщеря ѝ е съвсем различен и тя започва да посещава уроците всеки ден.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"