Елтън Джон изгуби глас, избухна в сълзи и прекрати концерта си (ВИДЕО)

Сър Елтън Джон изгуби гласа си по време на концерт на Окланд Маунт Смарт Стедиъм в Нова Зеландия. Наложи се той да прекъсне изявата, облян в сълзи. Разстроеният музикант се извини на публиката, която го изпрати с продължителни аплодисменти, докато той напуска сцената, придружен от няколко асистенти.

По време на изпълнението си в град Оклънд британската звезда изненадващо спря и обяви на публиката, че току-що напълно е загубил гласа си и не може да пее. След това 72-годишният Елтън Джон избухна в сълзи, облегнат на пианото си и клатейки глава.

В "Инстаграм" той съобщи, че е излязъл да пее, въпреки че му е била поставена диагноза "ходеща пневмония" - белодробна инфекция, често причинена от бактерии или вируси. Въпреки болестта, Елтън Джон изпълни класики като "Candle in the Wind" и "All the Girls Love Alice".

"Свирих и изливах сърцето си в песен, докато гласът ми не можеше повече. Разочарован съм, дълбоко съм разстроен и съжалявам. Дадох всичко, което можах. Благодаря ви много за вашата изключителна подкрепа и цялата любов, която ми показахте по време на тазвечершното изпълнение. Искрено съм благодарен. Любов, Елтън xx", написа в Инстаграм Елтън Джон.

Концертът беше първото шоу в Нова Зеландия от турнето на Елтън "Yellow Brick Road tour". Елтън Джон има още две планирани изяви на живо в Оклънд през седмицата, като все още не е ясно дали ще се осъществят.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"