„Замръзналото кралство 2” разтопява боксофиса

Очакват се епични приходи

“Замръзналото кралство 2” (“Frozen 2”) тръгна към кината с амбициите да доближи глобалните приходи от почти 1,3 милиарда долара на първия филм, който се превърна в поредния мегахит на “Дисни”. “Замръзналото кралство” се превърна истинска мания сред децата и либералните журналисти, а момиченцата и прогресивните блогъри направо полудяват за всичко свързано с персонажите Елза, Ана и Олаф. Песента А песента “Let It Go” стана суперхит.

За “Замръзналото кралство 2” се завръща целият творчески екип от първия филм в лицето на наградените с “Оскар” за най-добър анимационен филм режисьори Крис Бък и Дженифър Лий и продуцента Питър Дел Веко, озвучаващите актьори Кристен Бел, Идина Мензел, Джонатан Гроф, Джош Гад, както и отличените с “Оскар” автори на “Let It Go” Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес. Всички те обещават, че новото приключение ще е “по-голямо и по-епично” от предишното, а действието отново ще се фокусира върху Елза и Ана и ще ни отведе далеч от Арендел.

Режисьори на “Замръзналото кралство 2” (“Frozen 2”) са Крис Бък (“Тарзан”) и Дженифър Лий (“Разбивачът Ралф)”, по сценарий на Алисън Шрьодер (“Hidden Figures”), а продуцент е Питър Дел Веко. Ролите в оригинал озвучават Кристен Бел, Джонатан Гроф, Джош Гад, Идина Мензел, Еван Рейчъл Уд, Стърлинг К. Браун и др.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"