Киану Рийвс ще се жени за пръв път на 55 г.

Един от най-заклетите холивудски ергени, 55-годишният актьор Киану Рийвс най-накрая ще каже своето "да" на приятелката си Александра Грант, на 46 години, която е подложена на критики от обществото още от началото на връзката им, съобщава "Уомънс Дей".

"Вечният ерген" разкри, че е има връзка с художничката миналия ноември, когато я заведе на събитието "LACMA Art + Film" в Лос Анджелис. Връзката им веднага предизвика много критики и всички бяха насочени към Александра заради нейния външен вид. Конкретно обществеността ѝ се подигра, че изглежда като негова майка заради сивата ѝ коса.

Но Киану, който винаги е държал личния си живот в тайна и не се интересува от мнението на другите, сега е предложил на Александра, според изданието. Таблоидът съобщава, че двойката се сгодила тайно и сега планира сватба.

Според съобщенията, Александра е споделила добрите новини на парти през февруари с актрисата Гуинет Полтроу, на което присъствали и Деми Мур и Кейт Хъдзън.

"Алекс каза на приятели, че Киану ѝ е предложил в дома си в Холивуд на рождения й ден, след като я поканил на вечеря, приготвена от любимия му готвач", каза източник пред "Уомънс Дей". Той добави, че художничката първоначално е криела новината, но не могла да издържи повече.

"Тя гордо показа на всички пръстена", каза източникът.

Киану и Александра, според таблоида, планират скромна сватба на Хаваите и искат да поканят само няколко гости.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"