Ким Кардашиян: Екстрасенс предрече коронавируса преди 12 години

Ким Кардашиян разкри, че екстрасенс е предсказал пандемията на коронавирус преди 12 години, твърдейки че тя ще се завърне и през 2030 г.

39-годишната риалити звезда била обезпокоена, когато сестра ѝ Кортни споделила с нея скрийншот на публикация от Фейсбук със снимка, разкриваща откъс от книгата на ясновидката Силвия Браун - "Краят на дните", публикувана през 2008 г., предава "The Sun". Съпругата на рапъра Кание Уест сподели изображението със своите 64 милиона последователи в Twitter, отбелязвайки: "Кортни току-що изпрати това в груповия ни чат".

"През 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи по цялото земно кълбо. То ще атакува белите дробове и бронхите на хората, устоявайки на всички познати методи на лечение. Странен е фактът, че болестта ще утихне толкова бързо, колкото се е появила, но ще се завърне 10 години по-късно, след което ще изчезне завинаги", гласи ограденият в червено пасаж.

Почитателите на Ким в социалната мрежа останаха изумени от написаното, защото новият коронавирус засяга именно респираторната система на болния.

"Уплашен съм", спорели един от потребителите на мрежата.

"Как е възможно това?", попита друг.

Самата Ким реши да успокои феновете си с нова публикация.

"Истината е, че страхът ни убива... Затова изключете телевизора и измийте ръцете си", написа тя.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"