Лейди Гага чисто гола на корица на списание (СНИМКА)

Бъдещето винаги е предизвиквало интерес у човека, защото неизвестността, с която е обгърнато, дава шанс на въображението му да обрисува предстоящото по всевъзможни начини, дори и най-фантастичните. Очевидно тази тема силно е вълнувала и Лейди Гага, която даде дълго интервю за сп. "Paper".

Нещо повече, 33-годишната певица краси корицата на пролетния брой на изданието, влизайки в образа на киборг. Впечатляващите футуристични изображения, които са дело на белгийския художник и креативен директор на списанието Фредерик Хейман, са направени с помощта на 3D скенер, посредством който е създаден компютърно генериран аватар на звездата.

На един от кадрите блондинката стои на колене с гръб към зрителя, заобиколена от множество насочени към нея камери. Към голото ѝ тяло са свързани редица кабели.

"Дълго време бях обсебена от бъдещето и постоянно се питах: "Какво следва?". Тогава обаче се обърнах назад, проумявайки, че дори причинената ми болка по някакъв начин ми е помогнала, давайки ми важен урок. В този момент осъзнах, че това означава много повече. Сега миналото оказва влияние върху музиката ми. Преди бях заседнала на едно място, вглъбена в предстоящото, чудеща се какво означава да продължиш напред, без да съзнавам, че вече се намирам в "бъдещето". Накрая разбрах, че най-важно е къде стоиш в настоящето", споделя в изпълнителката на "Shallow".

Гага, чийто нов албум "Chromatica" излезе по-рано този месец, разкри, че е възможно да работи съвместно с още една поп певица, преживяла голяма травма под светлините на прожекторите. И макар да не разкри кого има предвид, според слуховете става въпрос за Ариана Гранде.

"С нея говорихме за живота на всяка една от нас. Две жени, дискутиращи как да продължат по житейския си път, благодарни за онова, което имат и това, което правят", каза Лейди Гага.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"