Сексизъм, расизъм, мачизъм

Либерални стенания след номинациите за “Златен глобус”

Задават се бойкоти и кампании за етнически квоти

Номинациите за 77-ото издание на наградите “Златен глобус” отново успяха да вбесят дежурните политически коректни журналисти, активисти и знаменитости, които изповядват пълна отдаденост към мулти култи култа на етническите квоти и радикалния феминизъм. Те очакваха тази година да доминират филми, режисирани от жени и изиграни от цветнокожи или джендърфлуидни изпълнители.

Но 2019-а беше година на завръщането на белите мъже и номинациите отидоха при качествени филми като “Ирландецът” на Мартин Скорсезе, “Имало едно време в Холивуд” на Куентин Тарантино и “Жокера” на Тод Филипс.

И трите филма са максимално отдалечени от неофициалната партийна линия на Холивуд, но са сред фаворитите за “Златен глобус” с по няколко номинации във важните категории, а вече се говори, че ще бъдат основни играчи и на наградите “Оскар”.

Това е недопустимо в модерната политически коректна епоха, според много от мейнстрийм медиите и либералните инфлуенсъри.

За минути Интернет пространството се изпълни с мнения, заглавия и статии, обединени около идеята, че номинациите са твърде твърде бели и твърде мъжки. Нито една жена, номинирана за режисура! Това за било кошмар и доказвало сексизма на индустрията.

На хоризонта се оформя нова кампания за задължителни етнически и джендър квоти в шоубизнеса, както и обещания за бойкот на наградите “Златен глобус” догодина. Шоуто предстои, а водещ ще бъде друг враг на розовата гвардия - комикът Рики Джървейс.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Владислав Апостолов

Този уебсайт използва "бисквитки"