С рожби ще се сдобият Сенем и Дилара

След поредицата Йозджан Дениз пък боядиса косата си

Не четете това, ако не искате да разберете към каква развръзка върви турският сериал “Завинаги”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа по bTV. Сюжетът става все по-интригуващ и пълен с обрати. В известната в Турция и по света с името “Истанбулска невеста” поредица, отношенията между снаха и свекърва стават все по-добри.

Както видяхте актьорът Йозджан Дениз, който от години насам се боядисва, се снима с естествената си прошарена коса. Изисква го и ролята му - побелява, след като любимата му Сюрея го напусна. След края на поредицата отново е чернокос.

В хода на повествованието в “Завинаги” Сюрея отново забременява и ще роди живо и здраво момиченце. Леля є Сенем ще се сдобие със син от Акиф, а Дилара ще има бебе от Адем.

Аслъ Енвер, която спечели любовта на зрителите, благодарение на телевизионния сериал “Завинаги”, в момента играе ролята на Aйша в поредицата “Вавилон”, излъчвана по турския Star TV канал, но е произведен и в цифров формат за излъчване в интернет. В нея тя си партнира с куп звездни актьори воглаве с Халит Ергенч. След първите серии в социални мрежи, има няколко забележки, че като характер Айша не е много забележима. “В действителност, аз мислех, как да си направя почивка за известно време, защото работих много усилено в продължение на три сезона. Но когато прочетох сценария на “Вавилон”, ми хареса историята на Айша. Образът ми ще има развитие”, обещава актрисата.

Нова семейна двойка забавлява зрителите

Докато в първия сезон на “Завинаги” Неслихан Йелдан (Сенем) и Фатих Коюноолу (Акиф) почти нямаха общи сцени, то във втория и третия, ги виждаме като страхотна екранна двойка...

“Сценаристите ни събраха с Фатих, имайки предвид способностите ни като комедийни актьори. Пък и аз много ги навивах: “Нека тази жена се влюби!”. В първия сезон Сенем е една доста неподдържана жена. Казвах на сценаристите да я влюбят в някого, за да дойде на себе си вече”, споделя за героинята си Неслихан Йелдан.

От своя страна Фатих Коюноолу, пък твърди, че тъкмо в сериала “Завинаги” за първи път се е почувствал толкова високо оценен като актьор.

Наскоро - на 25 февруари - Неслихан Йелдан стана на 50 години. У нас за първи път я гледахме в сериала “Цвете от изтока”, а след това в един от най-успешните младежки сериали “Мечтатели”, влизайки в образа на майката на Мине (Аслъ Енвер). Играе още в “Север-Юг” и в “Сезонът на черешите”, а от началото на 2017-а започва да се снима в хитовата драма “Завинаги” и отново застава рамо до рамо с Аслъ Енвер, но този път като нейна екранна леля.

Като при всяка красива и известна актриса, личният живот на Неслихан Йелдан също се следи под лупа. През 2007-а тя се омъжва за английския бизнесмен Лео Джеймс Феликс Полък, но миналата година бракът им приключва. От него обаче тя получава най-големия си дар - 12-годишния си син.

Пак наскоро, свой юбилей празнува и Фатих Коюноолу - на 20 януари той навърши 40. Актьорът се е дипломирал в Държавната истанбулска консерватория. Участва в десетки театрални пиеси, сред които тази на българския драматург Христо Бойчев - “Полковникът птица”. Първата си роля в сериал изиграва през 2004 г. Оттогава се снима в десетки продукции, предимно във второстепенни роли.

В реалния живот екранният Акиф е щастливо женен за красивата театрална актриса Айча Айкут.

Поредицата няма особен успех в Турция

Сериалът “Завинаги” не успява да привлече рекорден брой турски зрители, въпреки че се радва на голяма обич сред образованата и заможна част от публиката. В чужбина обаче проектът бележи огромен успех. В Израел например има такъв висок рейтинг, че предприемчиви евреи започват да организират екскурзии до местата, на които се е снимал сериала, като обещават снимки с някои от актьорите срещу 200 долара.

Не за първи път турски сериал печели много по-голям успех в чужбина, отколкото в родината си - така се случи и с поредиците “Великолепният век” и “С Русия в сърцето”, например.

Интригуващ е финалът на “Завинаги”. В зимната градина семейството се е събрало на вечеря. Фикрет предлага да си направят съвместна снимка. Всички са прегърнати и щастливи, като за последно с майка Есма... На другия ден Сюрея решава да прекара деня със свекърва си. Те признават помежду си обичта, която изпитват една към друга и докато за малко се разделят, Есма умира... Джамията оповестява смъртта є. На другия ден в града са затворени магазини и сергии. Всички отиват на поклонението...

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"