Хари и Меган разнасят храна по домовете (СНИМКА)

Знатната двойка помага на хронично болни в Лоос Анджелис

Принц Хари, който е внук на британската кралица Елизабет Втора, и неговата съпруга Меган, раздадоха храна на болни хора в Лос Анджелис. Това е първата им публична проява, откакто те се устроиха в Калифорния.

Хари и Меган станаха част от организацията, наречена „Project Angel Food“, която доставя медицински пригодена храна за хора, страдащи от хронични заболявания. Херцозите на Съсекс спазиха всички санитарни изисквания и бяха оборудвани с предпазни маски и ръкавици. Двамата бяха заложили на тениска и дънки, а за да скрият още повече самоличността си, добавиха и бейзболни шапки.

Организацията „Project Angel Food“ се грижи за хора, които нямат възможност да напуснат дома си заради влошено здравословно състояние. Поради това храната трябва да им бъде доставена до вратата. Според изпълнителния директор Ричард Айоб, заради пандемията от COVID-19, поръчките са се увеличили главоломно и обажданията стигат до 70 на ден.

Айоб допълва, че Хари и Меган толкова добре са се маскирали, че получателите на храна не са разбрали кой стои пред тях. „Те бяха облечени толкова обикновено. Хората не очакват да ги видят по този начин. Никой не очаква да ги види пред вратата си“.

„Project Angel Food“ е един от първите проекти, които Меган и Хари подкрепят след като напуснаха кралския двор на 31 март. Двамата съобщиха, че основават и нова благотворителна организация – „Archewell“, след като не могат да използват името „Sussex Royal“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"