Гарсес: Бием „Левски“, за да затвърдим титлата

Маурисио Гарсес, звездата на ЦСКА, се закани „червените“ да ликуват с титлата в края на шампионата. Столичният гранд е лидер в класирането и държи съдбата си в свои ръце, а до края има само 2 изпитания – домакинство на ЦСКА 1948 и дерби с „Левски“.

Офанзивният футболист на „червените“ бе отличен с приз за №1 на 31 кръг след гола срещу „Черно море“ (2:0), а наградата е трета подобна за бразилеца през кампанията. Дотук той има 10 попадения в елита.

„Мачът с „Левски“ ще бъде много важен, както и всички други – обясни южноамериканецът в пресклуб „България“. – Този път вярвам, че ще излезем победители, за да затвърдим титлата. Много трудно се играе срещу тях. Трябва да сме по-мотивирани от съперника, защото сме на първо място. Трябва да си втълпим в главата, че трябва да победим.“

Дотук през сезона ЦСКА не успя да ликува във Вечното дерби след загуба с 0:2 през есента и нулево реми през април. Двата тима се изправят за последно на 7 юни в последния кръг от топ 6. Билетите за сблъсъка вече са в продажба.

А Гарсес даде да се разбере, че познава отлично тръпката от триум в края на сезона: „Бил съм шампион и на други места, но ще е по-различно да спечеля титла извън Бразилия и горя от желание за нея. Горя за тези два последни мача. Няма да сме скромни. Отиваме да се борим, няма да променяме нищо. Треньорът като ни каже да играем просто, така ще играем“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"