#MeToo трейлър на новия политически коректен филм за Бонд

“Силната чернокожа жена” Лашана Линч съперничи на 007

Суперпродукцията тръгва през април догодина

Първите кадри от новия 25-и филм за Джеймс Бонд “Смъртта може да почака” показват, че прогресивно либералната идеология не е могла да почака и е заразила още една филмова поредица. Дебютният трейлър на суперпродукцията, която трябва да тръгне по кината през април 2020-а година, ни запознава с образа на вече задължителната “силна чернокожа жена”. Тя се играе от Лашана Линч и е поставена във филма, за да се спази партийната линия за етнически квоти и #MeToo феминизъм. Линч играе елитна шпионска дива, която също има кодово име с две нули и е започнала да доминира дейността на специалните кадри на MI6 в отсъствието на 007 Джеймс Бонд. Той се е оттеглил, но се завръща и заварва една различна реалност, в която чернокожата жена е топ агент с невероятни умения.

Бъдещето на Бонд остава неясно. Даниъл Крейг беше заявил, че това ще бъде последният път, в който играе 007.

Дълго време се говореше, че Джеймс Бонд вече трябва да бъде изигран от представител на малцинство. В “Смъртта може да почака” продуцентите явно са решили да подготвят почвата като първо въведат чернокожа жена като елитен агент тип 007, но засега все пак запазват самия Джеймс Бонд като мъж.

Другата новина около филма беше, че изразите “Момичето на Бонд” и “Момичетата на Бонд” вече са забранени от продукцията.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"