Възможна ли е вече регистрация в Betway от България?

След доста дълго време в изчакване, родните почитатели най-вероятно са забелязали, че вече има ново лице в онлайн пространството на букмейкърите и онлайн казината. Вече не е трудно да открием, че с помощта на betway регистрация ще имаме пълната свобода да използваме пълното портфолио от възможности на този оператор, като точно по този начин вече ще можем да играем напълно легално и под закрилата на родното законодателство.

Какво имаме предвид? До този момент английският бранд разполагаше с лиценз от Малта и спокойно можеше да обслужва европейски клиенти. Това обаче не се гледаше с добро око от родното законодателство, което има различни изисквания и не можеше да гарантира сигурността на родните почитатели. Брандът официално се сдоби със своя лиценз и сега е напълно легален, като приема регистрации от България, включва всички налични и посочени промоции от родния домейн и дори е готов да изненада феновете си със същия професионализъм, който вече забелязахме на територията на Европа. Информацията за издаден лиценз е налична официално от март 2022 г.

Правенето на регистрация отнема няколко минути и по-запознатите почитатели няма да се затруднят в този процес. Брандът се позовава на същите изисквания относно отговорната игра, пълнолетието и верифицирането на профила – изискванията са поставени не от него, а от закона за хазарта, който не позволява на малолетни играчи да се забавляват и да играят.

Добрата новина е, че всеки клиент и посетител на платформата може да разгледа основните заглавия и дори да поиграе в демо режим – това означава, че се използва виртуална валута и няма нито печалби, нито загуби. Все пак ще е редно да подчертаем, че дори тази опция все пак изисква от посетителите да бъдат пълнолетни, защото макар и да говорим за забавление, това продължава да бъде хазарт, дори и ако все пак не използваме реалните средства.

Ако искаме да използваме пълния спектър, то тогава трябва да се подготвим за регистрацията. Обикновено тя изисква информация като  три имена, егн, адресна регистрация и други. Не се притеснявайте, защото след като говорим за лицензиран оператор, той е задължен да пази личните ни данни, няма право да ги предоставя на трети лица или дори да ги споделя с някой различен от НАП или ДАНС.

Веднъж след като сме посочили нашите лични данни, операторът ще изисква да верифицираме написаното. Това е малко стресиращия момент, защото най-често изискването е да се изпрати снимка на личен документ. През последните години дори социалните мрежи поискаха нещо подобно, следователно не е новост, но пък когато говорим за хазарт и изискването за пълнолетие, това е единственият начин в онлайн пространството и за съжаление това е вариантът. Операторът може да изисква някакъв документ, който може да е шофьорска книжка, лична карта или паспорт. Веднъж след като нашия профил се верифицира, ние можем да теглим нашите печалби, но преди това няма как да имаме достъп до тях.

Една друга важна подробност е, че посочените данни трябва да отговарят на посочените данни в документите. След това вече можем да бъдем спокойни и сигурни, че получаваме прозрачни условия, честна игра и имаме защитата на оператора, на институции като НАП и други. Това е изискването на лиценза и това е изискването на законите, като тук трябва да добавим и европейските за хазарт. Добрата новина е, че така можем да бъдем спокойно за себе си и да се радваме на пълна защита на профила, както и анонимност. Това е и причината все повече експерти да подчертават защо е важно да търсим и използваме лицензирани оператори, които могат да гарантират правото си за опериране в една страна, както е и в този случай.

Важно е да напомним, че всеки клиент трябва да играе отговорно и разумно, преди всичко да се забавлява и да не забравя, че в този вид платформи има огромна доза късмет.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"