Акули лаят край Кавала

Мадона - Троянска кобила на САЩ в Евросъюза

Новините тук вървят с 50 гр. ракия сутрин на гладно

- Докторе, ухапа ме акула! - крещи пациент по телефона.

- Ами, да - те така правят...- отвръща спокойно лекарят.

Ние също приемаме с пълно спокойствие новината, че рибари са уловили 330-килограмова акула край град Кавала, Северна Гърция - след като вече съобщихме на тази страница, че вследствие прочистването на природата заради карантината в Перловска река са били забелязани делфини. Вярно, уточнихме, че очевидецът на явлението не е бил в много трезво състояние. В неадекватно състояние обаче явно са били и дежурните редактори на няколко български медии, които съобщиха, че уловеното от гърците чудовище било от вида “лаеща акула”.

Окей, знаем, че акулите по принцип хапят, но не бяхме чували и да лаят преди това. Направихме обосновано предположение, че колегите по навик са пуснали новината на английски в гугъл преводача и той неволно е объркал baSking с baRking shark. Една буква разлика, едното обаче означава “припичаща се на слънцето акула”, а второто е “лаеща”. Уловената в Гърция акула е Cetorhinus maximus, на български видът е “гигантска акула”, а английското є име идва от навика да плува на плитко под повърхността на припек в топлите води. И, да, нито лае, нито хапе - храни се с планктон и е напълно безопасна за хората.

По-тревожна ни се стори новината, че певицата Мадона може да придобие ранг на самостоятелна държава и да стане нов член на Евросъюза на мястото на брекзитиралите англичани. Заради неясен закон на ЕС, направил впечатление първо на американското списание “Политико”, размерът на даренията на певицата може да є осигури място на пълноправен участник в Съюза - досега тя е дарила над 1 милион долара за борбата срещу коронавируса - доста повече от някои от самите членки (ние се разписахме със скромтните 100 000 евро, Естония и Литва не дадоха нищо, а САЩ и Русия направо отказаха да участват).

Именно тук съзираме цялостен таен план на ЦРУ за осигуряване на САЩ на пълна доминация над Европейския съюз!

На първия етап Бил Гейтс ще ни ваксинира и чипира, като ни направи податливи на директни внушения чрез микровълни в ефира.

Втората стъпка е масовото ни зомбиране чрез 5G мрежите, по които заповедите на Белия дом ще проникват директно в мозъците ни чрез чиповете на Гейтс, имплантирани в телата ни с ваксините му.

Мадонна ще е последната брънка от веригата - троянската кобила, която ще проникне и завладее крепостта на Брюксел отвътре и без бой. Там тя неминуемо ще узурпира трона на шефката на еврокомисията Урсула фон дер Лайен, която и без друго мнозина вече не могат да понасят.

Има ли място за оптимизъм на финала? Да се надяваме, че спътниците на Илън Мъск, които сега прелитат в редичка в нощното небе и плашат Европа, ще образуват кръг със звездите на ЕС, а над целия континент ще зазвучат едновременно “Знаме, обсипано със звезди” и “Ода на радостта”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"