Поръчково убийство в София: Строителен предприемач и жена му разстреляни край зоопарка (обзор)

Мъж на 48 и жена на 42 години бяха застреляни тази вечер в столичния квартал Витоша, пред жилищен блок недалеч от зоопарка.

 Около 20.30 часа днес на тел. 112 е получен сигнал за простреляни мъж и жена в столичния квартал „Витоша“. Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Констатирана е смъртта на двамата. Установена е възрастта им - мъж на 48 и жена на 42 години.

На място се извършва оглед. Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента предстои. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е отишъл на мястото на инцидента, за да се запознае с първоначалната организация на местопроизшествието. Заедно с него са  директорът на Главна дирекция „Охранителна полиция” комисар Тодор Гребенаров и зам.-директора на СДВР Христо Терзийски.

Според информация на Блиц двамата застреляни са строителният предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия Дамянова. Най-вероятно става въпрос за поръчков разстрел, информира БНР - предполага се, че убиецът е издебнал семейството пред блока, в който то живее, изчакал е мъжът и жената да слязат от автомобила им, открил е огън по тях, след което е избягал.

По информация на "24 часа" Дамянов участвал в управлението на 7 фирми, в две от тях заедно с жена си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини