“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Съдят контрабандисти на цигари, пъхали ги в хастари,чорапи и обувки

Окръжна прокуратура – Благоевград внесе обвинителни актове в съда срещу македонец с български паспорт и срещу петричанка. Двамата от години се занимавали с контрабанда на цигари. Мъжът и жената действали толкова умело,че измисляли всеки път различни скривалища за папиросите.

Македонецът Димче М. имал навика да използва всички възможни места на дрехите за скривалище. Пъхал цигари в чорапите, гащите, панталоните. А жената ползвала хастара на якета и дрехи за тайник, както и ботуши.
Според разследването в периода от 4 февруари 2012 г. до 26 юни 2014 г. през митнически пункт “Логодаж” македонецът с двойно гражданство Димче М. е пренесъл през границата на страната ни акцизни стоки на обща стойност 900,01 лв. Хващан е 4 пъти с различно количество папироси. Първо пренасял 19 кутии, след това – 29 кутии, на третия път – 21 кутии, а последния – 27 кутии.

За същото престъпление пред съда ще застане и петричанката Виолета П. Тя действала по сходна схема в периода от 27 април 2010 г. до 3 февруари 2014 г. през митнически пункт “Златарево” на границата ни с Македония. Общата стойност на заловените у нея цигари е 1739,18 лв. Най-напред носела 88 кутии от македонските марки “Вардар”, “YORK” и “LD”. Скрила ги в кутия от прах за пране и в хастара на якето си. Хващана е още два пъти да прави това престъпно упражнение, като крила папиросите в личния си багаж, в джобовете и в ботушите си.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.