Зимните курорти с бонуси и изненади за Деня на снега

Всички зимни курорти в България ще отбележат Световния ден на снега - 17 януари с много забавления и бонуси за децата. Само 1 лев ще струва лифт картата и ползването на съоръженията за малчугани до 12 години в трите големи комплекса - Банско, Пампорово и Боровец. Концесионерите на зоната в Банско - "Юлен" АД удължават с един ден този бонус за децата и малките ще могат да ползват ски съоръженията и на 18 януари на цена от 1 лв.

Честването на Световен ден на снега по инициатива на Международната федерация по ски (ФИС) се провежда за четвърта поредна година. В него по традиция се включват над 40 държави и повече от 620 зимни курорта по света. Целта на празника е да мотивира децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и снежните забавления.

В Пампорово ски център "Студенец" организира за празника много забавни игри с музика, конкурс за снежен човек, различни обучения, томбола с награди, детски кът и леден бар.

Детският снежен парк Борокидс в Боровец пък ще предостави безплатна екипировка и уроци за най-малките гости на курорта. Безплатно обучение ще получат и начинаещи скиори и сноубордисти от всички възрасти от ски и сноуборд училище "Бороспорт". В събота отваря врати и фристайл паркът "Промо Парк Бороспорт" в централната част на курорта. Всички любители на екстремните усещания ще получат безплатни уроци по фристайл сноуборд, а професионалистите ще правят демо скокове.

"Витоша ски" ще облежи празника в неделя, 18 януари на Витоша също с лифт карти от 1 лев за децата до 12 г. Стартът на програмата за най-малките ще бъде даден в 11 ч на "Меча поляна". От "Витоша ски" ще наредят слалом, по който децата ще могат да изпробват уменията си. А ски учители ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес