Николай Бареков към медиите: Ставате нечовечни и неморални в действията си

Кампанията срещу ББЦ и хората, които подкрепяха нашето движение мина всякакви граници – и морални, и в политиката. Защо е тази гнусна медийна атака срещу Нешка Робева? За всички е ясно, че Нешка подкрепяше от сърце нашата предизборна програма, моята партия и моето влизане в политиката, което изцяло бе свързано с промяна на статуквото. Това каза Николай Бареков във връзка с връчването на антинаградата „Златен скункс” на „Господари на ефира” на Нешка Робева . Поводът е, че в началото на миналата седмица тя стана поредният разочарован от Николай Бареков и оттегли подкрепата си от него.

"Медиите сами се поставят в унизителната позиция, да накарат Нешка да стане поредната, която се отрича от Бареков в ефир!? Пошло упражнение, което унижава всеки, опитващ се да излезе пред тълпата с истината на уста. Атаките срещу Нешка няма да намалят нейната стойност, защото тя е най-великата жива българка, заради стотиците медали и съкровищницата, която остави в българското изкуство, спорт и култура.

Атакувайте мен и моите идеи, но когато посягате на семейството ми, на близките ми хора и на неколцината останали големи българи, които са готови да жертват най-ценното си в името на кауза, ставате нечовечни и неморални в действията си.

Да дереш някой в ефир, само защото има различни идеи, се нарича нацизъм. Нацизъм във време на демокрация и европейски ценности", казва още Бареков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини