"Софарма Трейдинг": Наш автомобил не е заснет в клип със служители на ЦГМ

Автомобил на "Софарма Трейдинг" АД не е бил заснет в клипа със служители на Центъра за градска мобилност в София, за който "Труд" писа. Това твърди Димитър Димитров, изпълнителен директор на дружеството.

"Изложената в публикацията теза, че заснетият във видеозапис автомобил може да бъде на нашата компания, не отговаря на обективната истина. Логото на "Софарма Трейдинг" АД се различава драстично от това на заснетия автомобил", пише Димитров.

Редакцията държи да уточни, че авторите на информацията не са изказвали предположение, че заснетият автомобил е на "Софарма Трейдинг". Ето и цитат от текста: "На кадрите се вижда как служителят на ЦГМ и шофьор на кола с логото на “Софарма” разговарят известно време."

Предположението, че колата може да не е на "Софарма", а на "Софарма Трейдинг" е изказано от служител от пресцентъра на "Софарма":

"Пред “Труд” от пиар отдела на “Софарма” споделиха, че не са запознати със случая и не могат да познават всички служители на фирмата, тъй като те са хиляди. Възможно било обаче да става въпрос и за кола на друга фирма, тъй като логото на “Софарма” и това на “Софарма Трейдинг” са много близки. Ако автомобилът е собственост на втората фирма, възможността да се разбере кой е служителят е още по-малка."

Димитър Димитров уточнява, че "Софарма Трейдинг" е работодател на над 700 души, които спазват високи етични норми и принципи на работа. Компанията ни не само не толерира корупцията, но и предприема всички превантивни действия срещу нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини