Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Кметът на Търново удостоен с наградата на Министерство на културата „Златен век“ Министър Боил Банов: Велико Търново е град на мислещите и творящите

Арестуваха трима тийнейджъри, ограбили и пребили младеж в Пазарджик

ЕС приветства решението на КНДР да прекрати ядрените си и ракетни изпитания

Раненият от бомбичка полицай: От разпръсналите се стъкла пострада роговицата на окото ми, необходим е по-висок контрол

Гърция наема френски бойни кораби заради засилващото се напрежение с Турция в Егейско море

Тръмп ще посети Великобритания през юли, може да отседне при кралицата в Балморал

Започна плановият годишен ремонт на Пети блок на АЕЦ “Козлодуй”

Велопоход в подкрепа на болните от хемофилия (СНИМКИ)

Бойко Борисов: Ако не ме бяха изгонили от МВР, още щях да марширувам по плаца "Не бях наивен, а ядосан, когато влязох в политиката"

Кралица Елизабет II става на 92 години

Обвиниха нотариус, селски кмет и акционер в измама

Почина председателят на “Локомотив” Владимир Аврионов

Цветанов пред Жени ГЕРБ: Нека спорим за политики и да не използваме лични нападки

Санирането на покрива става по-лесно с TONDACH®

Националната програма за енергийна ефективност, която започва тази година в България, не предвижда единствено полагане на тополизолация по фасадата и смяна на дограмата на врати и прозорци. Допустима мярка по програмата е и хидроизолацията и ремонта на покрива.

И това е естествено по няколко причини. Първо, покривът и подпокривното пространство са важен елемент от енергийната ефективност на сградата, тъй като е доказано, че най-големите топлинни загуби са именно през покрива. Друг съществен недостатък на покрива е, че той е най-силно подложен на корозионните въздейстия на природата. Дъждът, снегът, висулките по покрива и стрехите на сградата – всичко това амортизира бързо покрива и според най-новите разбирания тази част от сградата трябва да бъде ремонтирана поне веднъж на всеки 10-15 години.

Тондах Глайнщетен е водещ производител на керемиди в Средна и Югоизточна Европа. Компанията предлага естествено красиви и дълготрайни керамични покривни системи за ново строителство и саниране. Многообразието от форми, цветове и повърхности дава възможност за индивидуални покривни решения. Аксесоарите за вентилация, допълнително укрепване, както и допълнителните елементи гарантират устойчивост и дълготрайност на тези покривни системи и предлагат над 400 възможности за индивидуален дизайн на покрива – различните повърхности и цветови нюанси, класически и средиземноморски тип керемиди са подходящи в еднаква степен за традиционни и необичайни покривни форми и дават свобода да се направи най-добрия избор за покрива.

За саниране на покриви „Тондах“ разполага със специално разработена производствена линия „керемиди с приплъзване”, което дава възможност на потребителя да обнови своя покрив без да подменя носещите летви и контралетвите. Скобите за укрепване, двойните горни и странични фалцове осигуряват висока степен на защита при неблагоприятни климатични условия, най-вече при градушки и бури. Цветовете на специално обработената повърхност ги прави красиви и дълготрайни. Технологията на изпичане при 1000 градуса позволява нерядко керемидите „Тондах“ да имат до 100 години живот.

“Тондах“ предлага и цялостни системни решения за покрива. Иновативното покривно фолио например е с активна мембрана без пори и осигурява перфектна защита на покривната конструкция. А вентилационната лента DASATOP с влагопроменливите си свойства предлага максимална защита. Вентилационните ленти за под капак „Тондах“ спомагат за дишането на покрива. Началният капак „Тондах“ се вписва хармонично в покривната повърхност, а вентилационната лента се грижи за избягването на щети от конденза.

Модулните скрепителни елементи предлагат сигурни решения за закрепване на соларни и фотоволтаични елементи и са лесни за монтаж. „Тондах“ предлага и различни възможности за осветление и изход към покрива.
А комплектът за вентилация, състоящ се от глинена тръба, вентилационна керемида, гъвкава връзка и уплътнителен маншон, осигурява безпроблемна вентилация и допълване на покривната система.

www.tondach.bg

Търговски представители:

Западна България – 0884 002 100, Централна България – 0885 619 885, Източна България – 0888 333 789

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.