4 епизода от “Игра на тронове” изтекоха в мрежата

Нетърпеливите да видят продължението на историята получиха шанса си малко преди световната премиера на пети сезон на култовата поредица на HBO “Игра на тронове”. Първите четири епизода от новия сезон изтекоха в мрежата и само в рамките на три часа са били свалени повече от 100 хил. пъти. Най-вероятно става дума за копия, изпратени на медийните критици.

“За съжаление, изглежда, че пускането на четири епизода от новия сезон в мрежата идва от групата получатели, одобрена от HBO”, коментираха от телевизията в кратко изявление малко след нелегарното им изтичане.

От канала бяха подготвили синхронната световна премиера, която се случи за първи път в историята на HBO. Повече от 100 фенове на поредицата, избрани чрез жребий, станаха част от уникална нощна премиера на новия сезон в София. Факли и флагове с гербовете на фамилиите от тв сагата, посрещнаха верните последователи на феноменалната поредица на Джордж Р. Р. Мартин.

Точно в полунощ в столичното кино Г8, в три зали едновременно, започна 5-часов Game of Thrones - маратон, а в 4 ч. сутринта българската публика заедно със зрители в още 169 държави по света посрещна новия епизод.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино