Над 500 души са загинали при бомбардировките в Източна Гута за седмица

Седем пострадали в катастрофа край Сливен

Владимир Малинов е новият изп. директор на “Булгартрансгаз”

Борисов възложи пълна проверка на сделката за ЧЕЗ и на купувача

Красимир Вълчев: Не е желателно закриването на още училища

Българският лекарски съюз ще подпише националния рамков договор с НЗОК за 2018 г.

“Дунав” с втора поредна победа

Министър Ангелкова: Русия, Китай и далечните пазари са много важни за българския туризъм

В Банско арестуваха 6 лица за проституция и дрога

БСП готви концепция за партийна телевизия

Без почивка за бавния и напрегнат ЦСКА

Британец продаде марков чайник на 200 години за 650 000 евро

Атина към Анкара: Не сме Ирак или Сирия, можем да се защитим

Мария Захарова: Кокаинът в посолството в Аржентина няма общо с руските дипломати

Започна градеж на храм “Св.Райко Шуменски”

Ученичка на учителя Караджов: Влизаше в съблекалнята и ни опипваше

Нови оплаквания бяха изнесени срещу учителя по физкултура Здравко Караджов от ОУ „Захари Стоянов” в Пловдив, за когото се твърди, че опипвал ученички в 6 клас. Едно от момиченцата разказа пред bTV без да показва лицето си, че Караджов влизал в съблекалнята на момичетата.

„Когато ние се обличаме в съблекалнята, той влиза. Това ни дразни”, каза момичето. Децата му правели забележка, но той твърдял, че не е направил нищо. По думите й учителят ги опипвал.

Над 100 деца са се подписали в жалба срещу Караджов. „Оплакванията са от 10-15 деца, че ги е пипал – опипвал ги е по дупетата… Това са от децата оплаквания. Притеснени са и изплашени”, разказа Иванка Маджарова – майка на ученик.

„Обвиненията са напълно безпочвени. Това е една групировка, която се стреми да подрони авторитета на училището. Лошото е, че се захванаха точно с мен и много дълго продължиха тези неща. Ако имаха нещо, би трябвало да проверят, да дойдат да ми кажат”, заяви Караджов.

Една част от родителите му вярват и смятат, че обвиненията са измислени.

„Някои определени ученици отиват вкъщи и разказват на родителите и те го приемат за чиста монета и изведнъж започват да събират подписки. Вие как ще го приемете? Според мен, неправдоподобно”, каза директорката на училището Елена Щерева.

От Регионалния инспекторат твърдят, че досега не са получавали сигнали за блудствени действия от това училище. От там призовават МВР и Агенцията за закрила на детето да проверят сигналите.

Има оплакване от учител от същото училище, че удрял в стената главите на непослушни четвъртокласници. Началният учител, обаче, обясни, че става дума за шамар, ударен на дете преди 10 години.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.