Трима арестувани за екшън на паркинга пред „Макдоналдс“ в Търново Оперативен дежурен изгонен от служба, защото не обърнал внимание на сигнал от тел.112

Вижте как работи новото видеонаблюдение на стадион “Васил Левски” (ВИДЕО)

КЕВР поиска обяснение от Топлофикация София за високите мартенски сметки

Ученици и студенти дискутираха ролята на Българското европредседателство

Американски психолози откроиха четири вида пияници

БСП настоява КЕВР да провери сделката с ЧЕЗ

Шефът на „Балкантурист“: Кризата а кадри в туризма е много сериозна

Кола блъсна един от създателите на “Новичок”

Чешкият премиер съди словашки вестник за твърдение, че е бил агент на комунистическите тайни служби

Оправдаха окончателно Николай Ненчев по делото за военните униформи

Турската централна банка повиши основната си лихва

Възможни са забавяния на граничните пунктове заради профилактика на информационната система

Обявиха международния конкурс за нов градски център на Велико Търново Архитекти от седем държави ще оценяват предложенията

СОС избира Владимир Клисуров за временно изпълняващ длъжността кмет на “Младост”

Григор измете Симон от Барселона

КЗК призна официално, че не открива купувача на БТК и “Дунарит”

От КЗК официално признаха, че не са открили фирмата LIC33 на посочения адрес в Париж. Компанията наскоро обяви, че ще купува фирми свързани с КТБ.

КЗК е изпратила писмо до LIC33 на адрес 20, Rue Cambon, 75001 Париж с искане за информация за оповестените на пресконференция сделки на компанията.

На 14 април 2015 г. писмото е върнато обратно с отметка от френските пощи “адресатът е непознат на посочения адрес”, съобщават от комисията.

Преди месец LIC33 обяви на специална пресконференция придобиването на БТК, Нуртс България, Фърст Диджитъл, Дунарит, Авионамс, ТВ 7, ГАРБ Аудиенс Рисърч България и Сана Спейс Хотел Хисаря.

Всичките компании са купени общо за 1 евро и с обещание да се покрият задължения за около 900 млн. евро, съобщи на 24 март пред журналисти Пиер Луврие, едноличен собственик на LIC33.

Получените към настоящия момент отговори поставят под съмнение дали изобщо има реални сделки по прехвърляне на собствеността им, посочват от комисията.

КЗК се е обърнала за съдействие от ДАНС и прокуратурата за установяване на актуалния адрес на компанията LIC33.

До този момент не е постъпило запитване при нас за разрешение за тези сделки, както се изисква по закон, посочват от КЗК.

Не сме уведомени и от Европейската комисия LIC33 да са поискали разрешение от Брюксел, добавят от комисията. След получаването на цялата изискана информация от въпросните седем дружества КЗК ще прецени дали са налице основания за образуване на производство, се посочва в съобщението.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.