Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Кристалина Георгиева: От новите европрограми 680 млн. лв. са за метрото

От новите програми 32 млрд. лв. ни чакат за тези години. Вече 10 млрд. са на разположение и от тях 680 млн. са за метрото. Това каза еврокомисарят Кристалина Георгиева при откриването на на новата отсечка на метрото до Бизнес парка в Младост 4, съобщи „Фокус”.

Кристалина Георгиева посочи, че от Европейската солидарност и парите, които са предназначени за България, се трансформират в полза на хората. „От старите програми вече успяхме да усвоим 75% – ние бяхме поизостанали, има видимо ускоряване. От новите програми 32 млрд. лв. ни чакат за тези години.

Вече 10 млрд. са на разположение и от тях 680 млн. са за метрото. Г-н Братоев действайте. Браво на строителите, това, което правите е чудесно и го правите със сърце. Не само, защото е служба. Видяхме горе, че сте построили и детска площадка и градинки, така че не само хората да влязат в метрото и да се возят, а като излязат от него , да им е приятно. Вие печелите капацитет, надявам се да ви видя да работите по проекти, финансирани от Европа и в други страни”, заяви Кристалина Георгиева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете