Абитуриентите, които играяха кючеци в кабинета на кмет, не виждат нищо притеснително (видео)

Кметът на Кресна е позволил на абитуриентите да мятат гьобеци по бюрото му в общината.

Кючеците в кабинета му не са били играни пред погледите на Ботев и Левски. В кабинета няма такива портрети, обясни пред bTV градоначалникът Илиян Кръстев.

„Не знам какво лошо са направили тези деца, за да преекспонираме така нещата, все едно са направили престъпление”, коментира Кръстев.

„Това се случва всяка година. Ние се забавлявахме и ни харесва това, което направихме. Не се извиняваме и не мислим, че сме направили нищо лошо”, заяви една от абитуриентките.

„Те продължават една традиция, която е от години”, допълни друга.

В Кресна се оказва, че е традиция абитуриентите да минават през кабинета на кмета. Просто тази година младежите се разгорещили повече. Общината дори постлала специално за изпращането им червен килим.

Повечето от ученичките смятат да кандидатстват след края на гимназията. Една от тях дори заяви, че смята да продължава да се забавлява бурно и като студентка. Друга пък сподели, че иска да учи за полицай в Симеоново.

По думите на кмета, въпросното видео не е било качено на официалната интернет страница на общината. Някой го е публикувал във Фейсбук профила на Кресна, където са добавени много хора.

Видеото вижте ТУК

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини