Техническият панаир в Пловдив с 9 специализирани изложения

Техническият панаир в Пловдив тази година ще обхване 87 бранша на икономиката и ще включва 9 специализирани изложби, съобщи председателят на Съвета на директорите на Международен панаир-Пловдив Иван Соколов.

От 28 септември до 3 октомври в града под тепетата ще се проведат изложенията "Акватех" (за технологии и управление на водите), "Елтех" (за електроника и електротехника), "Инфотех" (за информационни технологии), "Енеко" (за енергетика и екология), "Машиностроене", "Аутотех" (за транспорт и автосервизно оборудване), "Интермин експо" (за минна промишленост), "Стройтех" (за строителни материали, машини и технологии) и "Химия". "Фирмите, свързани с тези сектори, и компаниите, които имат нови продукти, ще имат шанса да покажат своята продукция пред представители на близо 40 държави, да се съпоставят с конкурентите си и да намерят нови клиенти", коментира Иван Соколов, който очаква 30 000 гости да разгледат тазгодишното издание на Техническия панаир.

Според организаторите му пазарът на инвестиционни стоки в България се раздвижва Ц именно това показвал профилът на изложителите, които повече от 4 месеца преди началото на бизнес форума в Пловдив вече са ангажирали експозиционни площи. Сред първите заявили участие преобладават машиностроителни компании, производители и търговци на електрическо и електронно оборудване, на строителна техника и материали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес