Гърция започва разследване за финансови нарушения в УНИЦЕФ

Продават на търг картината на Модиляни “Легнало голо тяло”

Хванаха 28-годишен мъж, ползвал данни от чужди банкови карти

“Топлофикация София”: Сметките за отопление и топла вода са изготвени коректно и съобразно изискванията на Наредбата за топлоснабдяване

77-годишна жена изгоря при пожар в Петрич

Федерика Могерини: ЕС ще отпусне на Турция допълнително 3 млрд. евро за бежанците

Спецсъдът върна делото срещу Румен Овчаров (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 25 април 2018

Нови обвинения за Десислава Иванчева и заместниците й

Весела Лечева: Лиляна Павлова и Красен Кралев няма да си подадат оставките, но дължат голямо извинение на младите хора

Бойко Борисов: България намали външния си дълг с 2,3 милиарда лева

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу бивш съдия и срещу адвокат

Търгове ще определят нивата на рентите за земеделска земя Компанията за управление на земя "Агрион" отдава парцелите чрез тайно наддаване

Ротрианци дариха автомобил на социален дом в Свищовско

Тимуровци с акция в помощ на самотна майка от Горна Оряховица

Дирят от 9 май затворничката, избягала от болница

Затворничката от Сливенския затвор Юлия Соколова, прочула се с множеството дела срещу държавата, която бе пусната за лечение и не се завърна в определения срок, е обявена за общодържавно издирване от 9 май. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на правосъдието за “Фокус”.

За бягството на затворничката първи съобщи вестник “Труд”.

Соколова се сдоби с прозвището „Мисис Жалба” заради делата, които води срещу Министерствата на правосъдието и здравеопазването, срещу сливенския затвор и здравната служба към него. Соколова настоява за обезщетение за множество заболявания, които според нея е получила при престоя си в затвора заради липсата на грижи.

С постановление на Окръжна прокуратура-Сливен от 9 април т.г. е било прекъснато изпълнение на наказанието лишаване от свобода на лишената от свобода Юлия Соколова за срок от един месец.

Лишената от свобода Соколова не се е завърнала в затвора в Сливен в определения срок – 9 май т.г. Тя не е използвала прекъсването на изпълнението на наказанието по предназначение – с цел лечение. На 9 май 2015 г. осъдената е обявена за общодържавно издирване. Тя изтърпява едно общо наказание от 8 години лишаване от свобода за извършени престъпления.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.