Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Протести в Румъния заради отстраняването на директора на Националната дирекция за борба с корупцията

Общината в Разград закрива местна детска градина в средата на учебната година

Евростат: България е на четвърто място в ЕС по брой убийства

Австралийският вицепремиер подава оставка в понеделник

По време на нападението в гимназията във Флорида е имало въоръжен помощник-шериф

Go2Balkans събира туристическия бизнес за втори път в София

Форумът Go2Balkans за втори път ще събере представителите на туристическия бизнес от всички Балкански държави в София. Събитието ще се състои на 25 ноември 2015г. в Интер Експо Център под мотото “Балканите – природа, история, култура”.

В първото издание на форума през миналата година участваха над 150 туристически фирми, организации, държавни представителства и общини от България, Македония, Сърбия, Гърция, Румъния, Германия, Великобритания и Мароко. Go2Balkans предизвика изключителен интерес с новия си подход и формат на провеждане, което бе отбелязано от всички участници и заинтересовани страни. Формата на събитието е туристическо изложение с възможност за директни бизнес срещи, зона за презентации и зона за професионални разговори.

Тази година организаторите очакват още повече изложители от всички региони на България, от всички Балкански страни и участници от цял свят.

Идеята на Go2Balkans е да се популяризира културно-историческото наследство и природните дадености на страните от Балканския полуостров като общ, споделен ресурс. Това е и основата за създаване и предлагане на нови балкански комбинирани туристически турове и пакети.

Инициативата за създаването на този формат идва от членове на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), които миналата година учредиха консорциум Go2Balkans. Неговата основна цел е да се привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна Гора и Хърватия.

“Go2Balkans” е туристически В2В форум, насочен към професионалистите в бранша. Неговите цели са:

– Да даде възможност за осъществяване на директни бизнес контакти между участници в процеса на формиране на туристическия продукт;

– Да даде възможност на общини и региони да представят пред туроператорите природните, културните и исторически си забележителности;

– Да даде възможност на доставчици на туристически услуги от региона да се представят на туроператори и туристически агенти;

– Да изведе основни насоки и тенденции за развитието на туризма в региона и предизвикателствата, пред които са изправени всички участници в туристическата индустрия.

Форумът е отворен за участие на:

– Национални туристически бордове и асоциации;

– Общини и туристически центрове;

– Туроператори и туристически агенти;

– Хотели и хотелски вериги;

– Оператори и доставчици на услуги, свързани с туризма.

Желаещите да се включат в работата на форума имат различни опции за участие – с щанд, с маса за преговори/разговори, с презентация и т.н.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете