Фалшиви новини пак бълва „Дневник“ Мамят за плажа в Аспарухово, лъжат за делото за Пирин

Богатите гинат по-скъпо в катастрофи В момента съдиите присъждат еднакви суми за обезщетение на всеки наследник

Най-малко 48 загинали при самоубийствен атентат в Кабул Ранените са близо 70

„Копенхаген“ дразни ЦСКА с думи

Шефката на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова: Не е време за оставка, необходима съм (обзор) Никой не бил застрахован от срив

Извънредно положение в Генуа след рухването на виадукта

Кога хазната връща ДДС по европроекти

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък

Калоян Паргов: Цената на ремонта на „Граф Игнатиев“ е в пъти по-висока от тази на магистралите

Спират изтичането на мозъци с 61 млн. лева Държавата връща млади учени от чужбина с по-големи стипендии

Търсят две момчета, пометени от вълна на вълнолома във Варна Отменят празничния концерт и заря в града

САЩ налагат санкции върху руски и китайски компании за нарушаване на икономическото ембарго върху Северна Корея

Роналдо с нов гол за „Ювентус“

Затягат контрола над длъжниците

Двудневен траур за трагедията в Генуа (обзор) 440 евакуирани заради опасност от ново срутване

Go2Balkans събира туристическия бизнес за втори път в София

Форумът Go2Balkans за втори път ще събере представителите на туристическия бизнес от всички Балкански държави в София. Събитието ще се състои на 25 ноември 2015г. в Интер Експо Център под мотото „Балканите – природа, история, култура“.

В първото издание на форума през миналата година участваха над 150 туристически фирми, организации, държавни представителства и общини от България, Македония, Сърбия, Гърция, Румъния, Германия, Великобритания и Мароко. Go2Balkans предизвика изключителен интерес с новия си подход и формат на провеждане, което бе отбелязано от всички участници и заинтересовани страни. Формата на събитието е туристическо изложение с възможност за директни бизнес срещи, зона за презентации и зона за професионални разговори.

Тази година организаторите очакват още повече изложители от всички региони на България, от всички Балкански страни и участници от цял свят.

Идеята на Go2Balkans е да се популяризира културно-историческото наследство и природните дадености на страните от Балканския полуостров като общ, споделен ресурс. Това е и основата за създаване и предлагане на нови балкански комбинирани туристически турове и пакети.

Инициативата за създаването на този формат идва от членове на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), които миналата година учредиха консорциум Go2Balkans. Неговата основна цел е да се привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна Гора и Хърватия.

„Go2Balkans“ е туристически В2В форум, насочен към професионалистите в бранша. Неговите цели са:

– Да даде възможност за осъществяване на директни бизнес контакти между участници в процеса на формиране на туристическия продукт;

– Да даде възможност на общини и региони да представят пред туроператорите природните, културните и исторически си забележителности;

– Да даде възможност на доставчици на туристически услуги от региона да се представят на туроператори и туристически агенти;

– Да изведе основни насоки и тенденции за развитието на туризма в региона и предизвикателствата, пред които са изправени всички участници в туристическата индустрия.

Форумът е отворен за участие на:

– Национални туристически бордове и асоциации;

– Общини и туристически центрове;

– Туроператори и туристически агенти;

– Хотели и хотелски вериги;

– Оператори и доставчици на услуги, свързани с туризма.

Желаещите да се включат в работата на форума имат различни опции за участие – с щанд, с маса за преговори/разговори, с презентация и т.н.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.