Продадоха единствения 5-звезден комплекс в Кюстендил

Единственият 5-звезден комплекс в Кюстендил, свързан с балнеологията и СПА туризма, е продаден на софийска фирма, досегашният собственик е от Габрово, казаха добре информирани вчера. Неофициално се твърди, че купувачът е синът на бивш държавен глава, според други "версии"- сестрата на депутат от левицата. Така или иначе новият собственик влизал в правата си от 1 юни т.г.

Да, имаме нов работодател и се надяваме целият екип да бъде запазен и никой да не остане без работа, каза човек от екипа на комплекса вчера. С уговорката, че не знае подробности - цената, на която е станала сделката, кога е сключена и т.н.

Официална информация за продажбата на обекта досега не е постъпила никъде. Лукс хотелът разполага със 73 помещения, 67 стаи, ресторант, салон за красота и др. Поради високите цени кюстендилци рядко го ползват. Затова пък по-заможни посетители от столицата и други градове го предпочитат, казват хора от персонала. Тук, преди да зачезнат от 8 май 2012 г. и да бъдат обявени за издирване, Братя Галеви си позволили рядък разкош - пили по 50 грама коняк "Луи ХIII", за който платили по 750 лева на човек, споделиха по-късно отлично информирани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес