Лилия Маравиля: Най-важно е сърчицето

Тя е Мика в тв сериала "Връзки" - поредицата на Би Ти Ви в новия жанр, наречен комедидрама, или градска комедия с елементи на драма. "Сюжет, в който потъваш, и се смееш, и плачеш. Прави се за пръв път у нас и трябва внимателно да се стъпва", казва актрисата Лилия Маравиля в интервюто си за новия брой на "Всичко за семейството". За своята героиня Мика разказва, че образът й е многопластов и сложен. Изискана снобка, която на времето е била много луда и много симпатична. Но с годините работата я изсушава и загубва едни от най-хубавите си женски оръжия - нежност и любов. Тя е жена-машина, която си изкарва парите и върти всичко. Докато за себе си Маравиля споделя: "Аз не съм непрекъснато на педал. Искам да ми се случват разни неща, но с търпение. Държа на естетиката, но за разлика от нея за мен по-важно е сърчицето!". Актрисата разкрива интересни подробности от семейния си живот и разказва как с мъжа й - италианец, възпитават дъщеря тийнейджърка. За новите планове на талантливата Лилия Маравиля също ще научите само от "Всичко за семейството".

В новия брой ще откриете още разказ за Пополина Вокс и как започна телевизионният живот на миньончето-аниматор на публиката в тв шоуто "Господари на ефира", както и историята на музикалния род на Яна Делирадева, предпочела българската любов пред американската мечта. Рубриката Ретро ще ви разкрие малко познати щрихи от живота на дъщерята на някогашния Първи - Людмила Живкова и тезата на изследователя на живота й Недю Недев. Ще се позабавлявате и с четиво за новите технологии и как те промениха брака. В рубриката Кариера има полезни съвети за стартиране на собствен бизнес.

От Наръчник за родители ще разберете как да отучите малкия портаджия да доносничи. Разделът за мода прави преглед на актуалните за летния гардероб дънкови поли - те са къси, разкроени, бродирани или гофрирани. На дневен ред е и темата защо господата изглеждат все по-женствено - причината е, че границите между мъжката и дамската мода се размиват. Ако това не ви харесва, вземайте само по един елемент от тенденциите.

Ягодите доказват, че вкусното може да е и полезно. Ягодовата петдневна диета ще активизира обмяната и ще ви помогне да се избавите от 3-4 килца. Какво да хапвате през тези 5 дни и какви са рецептите за приготвяне на ястията - само в новия брой на "Всичко за семейството".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица