Езикова школа търси преподавател с английски и африканс

Творческа езикова работилница ЕВОНА е малка езикова школа, разположена в Ботевград, която работи със собствена методика на базата на игра, научни експерименти, откривателство и решаване на проблеми. Творческа езикова работилница ЕВОНА предлага широк набор от чужди езици. Ние вярваме, че ранното езиково обучение прави усвояването на чужд език естествено и безпроблемно като децата стават сигурни, спокойни и смели, когато използват езика. Така наречените езикови бариери не се създават и усвояването на езика е едно приятно и забавно занимание, което се случва докато учим и правим други неща, като например да направим дъжд в чаша или да научим кое животно къде и как живее. Затова нашите най-малки ученици са на 3 години, а най- големите са възрастни хора, на които им се иска да разрушат езиковите бариери и да проговорят без страх от грешки.

Поради широкия интерес към нашата услуга и факта, че има фирми в района, които търгуват с Африка и имат желание да бъдат обучавани на африканс, за да подобрят търговските си отношения, творческа езикова работилница ЕВОНА търси преподавател по английски език и африканс за новата учебна година. Бихме искали кандидатът да притежава висше образование, международен сертификат за преподаване на английски език TEFL и документ за владеене на африканс. От кандидата ще се изисква освен перфектното владеене на двата езика, способност да работи както с деца, така и с възрастни, мотивираност и творческо мислене. Опит в сферата е предимство, но не е задължително условие.

Предлагаме заплата от 1500 лева за 8 часов работен ден на трудов договор за 1 година.

Кандидатите да изпращат своята автобиография и мотивационно писмо на [email protected]

Можете да научите повече за нас на интернет страницата на Творческа езикова работилница ЕВОНА https://www.evonaschool.com/ или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/evonaschool?ref=hl

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини