Вучич организира митинг в своя подкрепа

Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Гробна тишина настъпи в мрежата на ало-измамниците (обзор)

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Сузи Денисън, Европейски съвет за външна политика: 100 млн. европейци се колебаят за кого да гласуват

Проф. Иван Литвиненко: Пътеките в педиатрията са най-ниско платените

Христина Шопова: Надграждаме конкурса „За хляба наш…” с много любов и сърце

В пенсията влизат най-добрите доходи (обзор)

Пътешественикът Симеон Идакиев получи голямата награда на изложението „Културен туризъм” в Търново Отличиха общините Разград и Стара Загора за атрактивно и ефективно управление на туристически продукт

Окриха 50 кг кокаин на учебен военноморски кораб в Черна гора

Ограда на поделение се срути в Хасково, има загинал

ДПС обяви листата си за евроизборите Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски в челни позиции

Касови апарати с режим „стелт” Превключват на работа с укриване на ДДС с два клавиша

Ангел Джамбазки: Трябва да се реши ромският въпрос, децата трябва да бъдат образовани

Отлагат изборите за ректор на ВТУ за 10 юни Люти скандали тресат висшето учебно заведение в старата столица

Какво е да си Кавалер на музата?

Езикова школа търси преподавател с английски и африканс

Творческа езикова работилница ЕВОНА е малка езикова школа, разположена в Ботевград, която работи със собствена методика на базата на игра, научни експерименти, откривателство и решаване на проблеми. Творческа езикова работилница ЕВОНА предлага широк набор от чужди езици. Ние вярваме, че ранното езиково обучение прави усвояването на чужд език естествено и безпроблемно като децата стават сигурни, спокойни и смели, когато използват езика. Така наречените езикови бариери не се създават и усвояването на езика е едно приятно и забавно занимание, което се случва докато учим и правим други неща, като например да направим дъжд в чаша или да научим кое животно къде и как живее. Затова нашите най-малки ученици са на 3 години, а най- големите са възрастни хора, на които им се иска да разрушат езиковите бариери и да проговорят без страх от грешки.

Поради широкия интерес към нашата услуга и факта, че има фирми в района, които търгуват с Африка и имат желание да бъдат обучавани на африканс, за да подобрят търговските си отношения, творческа езикова работилница ЕВОНА търси преподавател по английски език и африканс за новата учебна година. Бихме искали кандидатът да притежава висше образование, международен сертификат за преподаване на английски език TEFL и документ за владеене на африканс. От кандидата ще се изисква освен перфектното владеене на двата езика, способност да работи както с деца, така и с възрастни, мотивираност и творческо мислене. Опит в сферата е предимство, но не е задължително условие.

Предлагаме заплата от 1500 лева за 8 часов работен ден на трудов договор за 1 година.

Кандидатите да изпращат своята автобиография и мотивационно писмо на eva.p.angelova@gmail.com

Можете да научите повече за нас на интернет страницата на Творческа езикова работилница ЕВОНА http://www.evonaschool.com/ или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/evonaschool?ref=hl

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.